5 gollü düelloda gülen Konyaspor!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Atiker Konyaspor evinde zirve mücadelesi veren Kasımpaşa'yı 3-2 yendi.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sona ererken karşılaşmanın ikinci yarısında adeta gol düellosu vardı.

Atiker Konyaspor maçın ikinci yarısına golle başlarken 47. dakikada Adis Jahovic sahneye çıktı ev sahibini 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında 69. dakikada Diagne ile 1-1'lik eşitliği yakaladı. Diagne 71. dakikada Konya'da bir kez daha sahneye çıktı ve Kasımpaşa'yaı 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Atiker Konyaspor 74. dakikada Adis Jahovic ile Kasımpaşa karşısında oyuna 2-2'lik dengeyi getirdi. Ev sahibi ekip gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Fofana'nın 82. dakikada attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. 3-2!

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Atiker Konyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

MAÇ ÖZETİ

90'
Sağ taraftan Trezeguet'nin kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktasına doğru yerden ortasını yapıyor. Penaltı noktasında müsait olan Mbaye Diagne iyi bir vuruş yapamıyor ve top auta gidiyor.
90'
Sağ taraftan Trezeguet nin kullandığı köşe vuruşunda ön direğe yapılan ortayı Atiker Konyaspor savunması uzaklaştırıyor.
90'
Olivier Veigneau'nun sol kanattan yaptığı ortayı Fallou Diagne kafayla müdahale edip uzaklaştırıyor.
90'
Hakem Bülent Yıldırım maçın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.
89'
Orta saha çizgisine yakın bir yerde hakem Bülent Yıldırım Olivier Veigneau'nun topa elle müdahale ettiğini belirtip çift vuruşu veriyor.
88'
Yapılan ortaya yükselirken Volkan Fındıklı'ya yaptığı dengesiz müdahale nedeniyle Bengali Koita sarı kart görüyor.
86'
Kasımpaşa Mbaye Diagne ile gole yaklaşıyor. Strahil Popov'un ortasında Syam Ben Youssef'in kafa ile indirdiği topu vole vuruşu yapıyor fakat top yandan auta gidiyor.
82'
GOOLL!! Atiker Konyaspor Moryke Fofana'nın attığı golle Kasımpaşa karşısında 3-2 öne geçiyor. Sağ taraftan kullanılan kornerde Ömer Ali Şahiner'in arka direğe ortasında Volkan Fındıklı topu kafayla Adis Jahovic'e indiriyor. Adis Jahovic'in şutunda savunmaya çarpan top Moryke Fofana'nın önünde kalıyor Fofana'nın vuruşunda Veysel Sarı engelledikten sonra Moryke Fofana tekrardan önünde kalan topu kontrol edip tekrardan şutunu çekiyor ve ağları buluyor.
82'
Avantaja bırakılan pozisyonun ardından yaptığı faul nedeniyle Hakan Demir sarı kart görüyor.
76'
Atiker Konyaspor karşılaşmadaki son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Abdou Traore oyundan çıkarken Mustapha Yatabare oyuna giriyor.
74'
Golün asistini yapan isim Nejc Skubic
74'
GOOLL!! Atiker Konyaspor Adis Jahovic ile Atiker Konyaspor Kasımpaşa karşısında 2-2 beraberliği yakalıyor. Ceza sahası içine şişirilen topta Sağ çaprazda iyi yükselen Nejc Skubic topu kafayla altıpas içine müsait durumda olan Adis Jahovic'e çeviriyor. Adis Jahovic altıpas içinde gelen topu kafa vuruşuyla köşeden ağlarla buluşturuyor.
72'
Golün asistini yapan isim Strahil Popov.
72'
GOOLL!! Kasımpaşa Mbaye Diagne ile Atiker Konyaspor karşında 2-1 öne geçiyor. Sağ kanattan Strahil Popov'un ortasına altıpas içinde iyi yükselen Mbaye Diagne kafa vuruşunu yapıyor ve takımını öne geçiren golünü atıyor.
69'
GOOLL!! Kasımpaşa Mbaye Diagne ile Atiker Konyaspor karşında 1-1 beraberliği yakalıyor. Strahil Popov'un sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı orta sonucu oluşan karambolü iyi takip eden Mbaye Diagne yaptığı vuruş ile ağları buluyor ve skoru 1-1 yapıyor.
66'
Bengali Koita'ya yaptığı sert müdahale nedeniyle Petar Filipovic sarı kart görüyor.
65'
Kasımpaşa bu dakikada iki oyuncu değişikliği hakkını birden kullanıyor. Samuel Eduok ve Tarkan Serbest oyundan çıkarken Bengali Koita ile Hakan Demir oyuna giriyor.
65'
Nejc Skubic'e yaptığı müdahale nedeniyle Olivier Veigneau sarı kart görüyor.
64'
Kaleyi karşıdan gören bir noktadan Tarkan Serbest yerden sert bir vuruş yapıyor ve top kaleci Serkan Kırıntılı kurtarıyor.
62'
Sol taraftan Trezeguet'nin kullandığı köşe vuruşunda arka direğe ortalıyor. Arka direkte topa yükselen Veysel Sarı kafa vuruşunu yapıyor ve top üstten auta gidiyor.
62'
Ceza sahası sol çaprazdan topla buluşan Olivier Veigneau'nun ortasını Nejc Skubic karşılıyor ve top kornere gidiyor.
60'
Sol çaprazdan Trezeguet ceza sahasına girer girmez yerden şutunu çekiyor ve kaleci Serkan Kırıntılı üstüne giden topu kontrol ediyor.
58'
Adis Jahovic'in pasında sol çaprazdan topla buluşan Abdou Traore'nin şutunu Olivier Veigneau karşılıyor ve topu uzaklaştırıyor.
54'
Sağ kanatta topla buluşan Strahil Popov kaleci Serkan Kırıntılının önde olduğunu görüp orta şut karışımı bir vuruş yapıyor ve kaleci Serkan Kırıntılı topu çelmeyi başarıyor. Pozisyonun ardından Atiker Konyaspor savunmasının ceza sahası içinde Mbaye Diagne'ye yaptığı müdahalenin penaltı olup olmadığı konusunda Bülent Yıldırım VAR sistemine başvuruyor ve pozisyonda faul olmadığı sonucuna karar ver,yor.
53'
Ceza sahası dışından Petar Filipovic'in şutu Kasımpaşa savunmasına çarpıp kornere gidiyor.
51'
Sağ kanattan Strahil Popov'un ortasında Trezeguet'nin kafa vuruşu üstten auta gidiyor.
47'
GOOLL!! Atiker Konyaspor Adis Jahovic'in attığı golle Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçiyor. Atiker Konyaspor'dan gelen uzun pasta Adis Jahovic Veysel Sarı ile girdiği ikili mücadelede topu kapıyorve kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Kaleci Ramazan Köse'yi yanıltarak çalımlayan Adis Jahovic topu boş kaleye ağlara gönderiyor. Gol sonrası VAR sisteminin uyarısıyla pozisyonu inceleyen Bülent Yıldırım gol kararının geçerli olduğunu belirtiyor.
46'
Hakem Bülent Yıldırım ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Atiker Konyaspor'lu oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.
45'
İlk yarının bitiş düdüğünün ardından hakem Bülent Yıldırım'a yoğun itirazlarından dolayı Strahil Popov sarı kart görüyor.
45'
Hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda herhangi bir gol sesi çıkmıyor ve taraflar beraberlikle soyunma odasına gidiyor.
45'
Paslaşarak kullandığı serbest vuruşun ardından topla tekrar buluşan Abdou Traore sağ çaprazdan ceza sahası içine yaptığı ortayı kaleci Ramazan Köse topu çift yumrukla uzaklaştırıyor.
45'
İlk yarının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.
42'
Sol çaprazdan savunma arkasına sızmaya çalışan Tarkan Serbest ofsayta yakalanıyor.
41'
Atiker Konyaspor ikinci oyuncu değişikliği hakkını zorunlu değişiklik olarak kullanıyor. Sakatlanan Deni Milosevic oyundan çıkarken Moryke Fofana oyuna giriyor.
39'
Deni Milosevic'in adalesinden sakatlanması nedeniyle oyun bir süre duruyor.
35'
Kasımpaşa Samuel Eduok ile gole çok yaklaşıyor. Savunmadan seken topta ceza sahası yayından Samuel Eduok'un sol ayağıyla yaptığı yarım vole vuruşu Serkan Kırıntılı şık bir refleks ile topu çeliyor ve dönen topta Trezeguet'nin ortasını Atiker Konyaspor savunması karşılıyor.
34'
Atiker Konyaspor Adis Jahovic ile gole çok yaklaşıyor. Evgen Opanasenko'nun pasında savunmadan seken top bir anda Adis Jahovic'in önünde kalıyor. Adis Jahovic'in gelişine sol ayağıyla yaptığı vuruş yandan auta gidiyor.
32'
Loret Sadiku'ya yaptığı sert müdahale nedeniyle Fallou Diagne sarı kart görüyor ve sonraki karşılaşma için cezalı duruma düşüyor.
31'
Sağ kanattan Strahil Popov'un ortasında Serkan Kırıntılı yerinden çıkarak topu kontrol ediyor.
25'
Sağ çaprazdan ceza sahasına yakın bir noktadan kullanılan frikikte Abdou Traore'nin şutunda top yan ağlara gidiyor.
24'
Adis Jahovic'e yaptığı sert müdahale nedeniyle hakem Bülent Yıldırım Syam Ben Youssef'e sarı kart gösteriyor.
22'
Atiker Konyaspor ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu değişiklik olarak kullanıyor. Sakatlanan Uğur Demirok'un yerine Petar Filipovic oyuna giriyor.
21'
Uğur Demirok'un geçirdiği sakatlık nedeniyle oyun bir süre duruyor.
18'
Olivier Veigneau'nun ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Tarkan Serbest'in vuruşunda Konyaspor defansı son anda kayarak müdahale ediyor. Dönen topta ceza sahası yayından topla buluşan Trezeguet'nin vuruşunu Konyaspor savunması tekrardan müdahale edip topu uzaklaştırıyor.
13'
Deni Milosevic'i kontra atağa çıkarken formadan çekip düşürmesi nedeniyle Tarkan Serbest sarı kart görüyor.
12'
Kasımpaşa ararda iki defa Trezeguet ile gole yaklaşıyor. Ceza sahası yayından Mbaye Diagne'nin kafayla indirdiği topa gelişine sağ ayağıyla yaptığı voleyi kaleci Serkan Kırıntılı çelmeyi başarıyor. Pozisyonun devamında Samuel Eduok'un yerden pasına ayak uzatan Trezeguet'in vuruşu az farkla yandan auta gidiyor.
5'
Sağ kanattan Ömer Ali Şahiner'in ortasına yükselen Deni Milosevic'in penaltı noktasının yanından yaptığı kafa vuruşu üstten auta gidiyor.
3'
Taç çizgisine yakın bir yerden Mbaye Diagne'nin kafayla indirdiği topta Trezeguet sağ çaprazdan ceza sahasına girip dar açıdan şutunu çekiyor ve top yandan auta gidiyor.
1'
Sol kanattan Samuel Eduok'un ceza sahasına ortasını Atiker Konyaspor savunması topu kafa vuruşuyla uzaklaştırıyor.

5 gollü düelloda gülen Konyaspor! ile ilgili etiketler Konyaspor Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.