Konyaspor istediğini aldı! Vaduz deplasmanında 1-1 berabere kaldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Konyaspor deplasmanda Lihtenştayn ekibi Vaduz ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, zorlu rakibiyle 1-1 berabere kalarak rövanş öncesi avantaj elde etti..

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 

İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ

Vaduz, maça Büchel, Gasser, Isik, Traber, Fehr, Dobras, Gajic, Goelzer, Hasler, Sutter ve Tunahan Çiçek 11'iyle başladı.

Konyaspor ise Sehic, Guilherme, Calvo, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz, Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Amilton, Rahmanovic, Michalak ve Muhammet Demir 11'iyle sahada yer aldı.

Konyaspor istediğini aldı! Vaduz deplasmanında 1-1 berabere kaldı

İLK GOLÜ BULAN EVSAHİBİ EKİP OLDU

Vaduz 72. dakikada Sasere'nin attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu gole 88'de Muhammet Demir ile cevap verdi.

TURUN İLK MAÇI EŞİTLİKLE SONUÇLANDI

Maçta başka gol olmadı ve Konyaspor, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak rövanş öncesi avantaj elde etti.

.

Konyaspor istediğini aldı! Vaduz deplasmanında 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Konyaspor vaduz UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön eleme maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.