Konyaspor Fenerbahçe canlı radyo yayını dinle

Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor karşısında sahaya çıkıyor. Maçı sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi'nden yaralı dönen Konyaspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'e geri dönüyor. Zorlu mücadelenin canlı radyo yayınını sitemizden dinleyebilirsiniz.

Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçı Lig TV'den izlemek için ise burayı tıklayınız.

Konyaspor Fenerbahçe canlı radyo yayını dinle

CANLI RADYO YAYINI

Fenerbahçe Teknik Dİrektörü Dick Advocaat, sahaya sürpriz bir kadro sürerek İsmail Köybaşı'nı ilk 11'e yerleştirdi. 4-4-2 olarak sahaya çıkacak olan sarı-lacivertli ekibin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

İLK 11'LER

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali T., Abdülkerim, Douglas, Volkan, Jonsson, Ömer Ali, Amir, H.İbrahim, Rangelov

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Lens, İsmail, Van Persie, Emenike

Oyuncumuz @jeremainlens'in lig istatistikleri. #RakibimizKonya pic.twitter.com/uahrr2kMjF

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) 24 Ekim 2016

Konyaspor’dan Fenerbahçe yönetimine yemek

Spor Toto Süper Lig’de 8. haftanın kapanış maçında konuk edeceği Fenerbahçe’nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri, Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve yönetimi tarafından verilen yemeğe katıldı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan Arena Restaurant’ta verilen yemekte Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan tarafından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a ve misafirlere, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ve takım hakkında bilgiler verildi. Güvercinlere olan merakıyla bilinen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a sürpriz yapan Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, daha önce verdiği sözden hareketle Yıldırım’a iki güvercin hediye etti. Güvercinler hakkında verilen bilgiyi dikkatle dinleyen ve hediyeleri ile yakından ilgilenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a ayrıca günün anısına ‘Kartal Maketi’ ve adının yazılı olduğu 34 numaralı Atiker Konyaspor’un formasının yanı sıra Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis’in Konyaspor’da görev yaptığı dönemde yer alan fotoğraflarını takdim edildi.

Konyaspor Fenerbahçe canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Konyaspor Fenerbahçe canlı izle Canlı radyo yayını dinle Lig TV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.