Fenerbahçe Konya'da mağlup... Kriz derinleşiyor, üst üste 3. yenilgi!

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe 10 dakikada kalesinde iki gol görerek 2-0 geriye düştü. Sarı-Lacivertliler kara bulutları dağıtmak için gittiği Konya'da şok bir skorla maça başladı. İkinci yarıda geri dönüş gerçekleştiremeyen Pereira'nın takımı üst süte 3. yenilgisini aldı ve kriz derinleşti.

Ezeli rakibi Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olarak zirveyi teslim eden, ardından da UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'le Kadıköy'de 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de yine içerde gelen Aytemiz Alanyaspor yenilgisi krizi derinleştirmişti.

Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor deplasmanına kara bulutları dağıtmak için giden Sarı-Lacivertliler neye uğradığını şaşırdı. Yeşil-Beyazlılar 10 dakikada bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Konya ekibinin gollerini 2'de Soner Dikmen, 10'da Abdülkerim Bardakçı attı. Tecrübeli stoper bu sezon 3. golünü kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira 2. yarı 3 değişiklikle başladı. 72'de kaleci Altay sakatlandı yerine Berke Özer girdi. Enner Valencia'da sakatlanınca, 5 değişiklik hakkını kullananan Fenerbahçe oyunun son bölümünde 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

84'te İrfan Can Kahveci'nin attığı golle skor 2-1'e geldi ama geri dönüş tamamlanamadı.

Bu sezon Süper Lig'in dikkat çeken takımlarından biri olan Konyaspor 11 maçta tek yenilgi aldı ve evinde oynadığı 6 maçta 14 puan topladı. Teknik direktör İlhan Palut'un takımı bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltti. Yeşil-Beyazlılar 12. haftada Göztepe'ye konuk olacak.

19 puanda kalan Fenerbahçe ise Kayserispor'u ağırlayacak.

VİTOR PEREİRA İSTİFA EDECEK Mİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira maçtan önce şunları söylemişti:

"Şampiyon olmak isteyen bir takım her maçını kazanmaya oynar. Son mağlubiyetlerin ardından kazanmalıyız. Son vuruşlarda daha becerili olmalıyız. Daha sakin olmalıyız ve atmalıyız. Mesut Özil'in kasığında bir sakatlık var ve bu yüzden burada değil." 

Fenerbahçe maçı çeviremezse Vitor Pereira'nın nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Üst üste üç yenilgi ve Mesut Özil krizinden sonra Portekizli teknik direktörün istifası gündeme gelecek. Yönetimin tavrı şimdiden merak konusu...

Fenerbahçe Konya'da mağlup... Kriz derinleşiyor, üst üste 3. yenilgi! ile ilgili etiketler Konyaspor Fenerbahçe İlhan Palut Abdülkerim Bardakçı Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.