Konyaspor evinde güldü!

Konyaspor evinde ağırladığı Osmanlıspor'u ikinci yarıda bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar şöyle:

15. dakikada sağ kanattan Doukara’nın pasında topla buluşan Umar’ın ceza alanında vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

20. dakikada, Numan Çürüksu’nun geri pasında topu önünde bulan Ömer Ali Şahiner, ceza sahasında kaleci Hakan Arıkan’ı çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı Eze’ye aktarmak istedi. Araya giren Maxsö, topu uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Hakem Arda Kardeşler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çaldı ve ikinci yarıya ev sahibi Atiker Konyaspor başladı.

49. dakikada savunmadan gelen uzun pasla sol kanatta topla buluşan Eren Albayrak'ın bekletmeden ceza alanına gönderdiği pasında Numan Çürüksu topu uzaklaştırmayı başardı.

61. dakikada sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Ömer Ali Şahiner'in ceza alanına gönderdiği ortasında Hakan Arıkan tek yumrukla topu uzaklaştırmayı başardı.

69. dakikada Atiker Konyaspor, Deni Milosevic'in golü ile maçta öne geçti. Nejc Skubic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Hakan Arıkan topa hakim olmak isterken elinden kaçırdı. Pozisyonu iyi takip eden Deni Milosevic'in kale ağzında yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşturdu.

82. dakikada sol kanattan kazanılan korneri kullanan Josue'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Nejc Skubic kafayla topu uzaklaştırmayı başardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmaı ve Atiker Konyaspor, sahasında Osmanlıspor'u 1-0 mağlup etti.

Atiker Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat, Ali Çamdalı, Bourabia, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Eze.
Osmanlıspor: Hakan, Numan, Maxsö, Vrsajevic, Pinto, Carlos, Musa, Özer, Serdar, Umar, Doukara

fernando_1

Spor Toto Süper Lig 10. hafta mücadelesinde Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Osmanlıspor'u konuk ediyor.

KONYASPOR OSMANLISPOR BEIN SPORTS İZLE

29 Ekim Pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor - Osmanlıspor maçı saat 14.00'da başladı.
Maçı Ali Saygın Ögel ve OsmanGökhan Bilir yardımcılığında Arda Kareşdeşler yönetiyor.

Bu heyecan dolu maç beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Mücadele ev sahibi takımın cezası nedeni ile seyircisiz oynanıyor.

Aifo

MAÇ ÖNCESİ TAKIMLARDAN NOTLAR

Atiker Konyaspor, olumsuz gidişatın ardından geçen Kayserispor maçının ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırmıştı. Teknik direktör arayışlarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, teknik direktör Mehmet Özdilek ile anlaştı. Resmi imzalar atılırken Özdilek ilk açıklamalarında da bulundu.

Asbaşkan Mehmet Günbaş, teknik direktör bulma konusunda çok ciddi bir şekilde çalışma yaptıklarını belirterek, ”Kulübün yapısına, kulübün ve Konyamızın vizyonuna uygun, karakterli, şahsiyetli hoca bulma konusunda çalışmalar yaptık. Yürüttüğümüz çalışmalarda en karakterli, vizyon sahibi bir hoca ile anlaşmak için Mehmet Özdilek ile telefonla görüşme yaptık. Devamında dün akşam Ankara’da 3 saat süren görüşme sonucu anlaşma sağladık” dedi.

konyaspor_gol

OSMANLISPOR'A TARAFTAR ŞOKU

Osmanlıspor son 3 yılda ilk defa boş tribünlere oynadı 19 bin kişilik statta, 25 biletli taraftar yer aldı.
Mustafa Reşit Akçay döneminde Süper Lig ve Avrupa kupalarında dolu tribünlere oynayan Osmanlıspor, bugünlerde boş tribüne oynuyor.

osmanlAspor_gol

19 bin kişilik statta, 25 taraftar yer aldı. Bugün oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında son 3 yıldır dolu olan maraton tribününde bu akşam sadece mehter takımı vardı.

Misafir takım Karagümrük'ün 8 kişilik taraftar sayısı, Osmanlıspor taraftarından fazla olması dikkat çekti.

Konyaspor evinde güldü! ile ilgili etiketler Konyaspor Osmanlıspor canlı izle canlı dinle