Konyaspor Avrupa'ya göz kırptı

Son haftalarda yükselişe geçen Konyaspor, Bursaspor'u 2-0 yenerek tekrar Avrupa Kupalarına katılma iddiasını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Atiker Konyaspor, evinde Bursaspor’u konuk etti. Ali Palabıyık’ın yönettiği karşılaşmayı ev sahibi takım 2-0 kazandı.

Maçtaki gol perdesi 8’de açıldı. Kanattan orta geldi. Bursaspor savunması ters bir vuruş yaptı. Top sekti. Skubic’in önünde kaldı ve o da kontrol edip düzgün bir vuruşla takımını öne geçirmeyi başardı: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

82’de maçın sonucunu belirleyen sayı geldi. Bursaspor ceza alanı önünde topu alan Milosevic, düzgün bir vuruşla köşeden topu ağlara yolladı. Bu sonucun ardından Aykut Kocaman’ın öğrencileri puanını 38 yaptı ve 7 sıraya yükseldi. Timsah 32 puanda kaldı.

Ligin 27. haftasında Mutlu Topçu’nun ekibi, Karabükspor ile sahasında kozlarını paylaşacak. Yeşil beyazlı ekip ise, İstanbul’da Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.

Konyaspor Avrupa'ya göz kırptı ile ilgili etiketler Konyaspor Bursaspor 2-0
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.