Konyaspor ateş hattından çıktı, Pendikspor'u ateşe attı

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesini yakında ilgilendiren maçta Konyaspor, deplasmanda Pendikspor'u 2-0 mağlup etti. Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri Sokol Cikalleshi ve Valon Ethemi attı.

Süper Lig'in 28. haftasında, İvo Vieira'nın yerine teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez'i getiren Siltaş Yapı Pendikspor, yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta Tümosan Konyaspor'u konuk etti. Pendik Stadı'nda oynanan mücadele 2-0 misafir takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada penaltıdan Sokol Cikalleshi ve 74. dakikada Valon Ethemi attı.

Yeşil beyazlılar, kümede kalma mücadelesi verdiği rakiplerinden biri olan Pendikspor'u yenerek avantaj sağladı ve puanını 31'e çıkartarak 13. sıraya yükseldi. 26 puanda kalan Pendikspor ise 19. basamakta yer alıyor.

KONYASPOR SON 4 MAÇTA 3 GALİBİYET ALDI

Konyaspor son 4 maçta 3. kez galip gelerek 9 puan topladı. Yeşil beyazlılar bu süreçte Pendikspor'un dışında Ankaragücü ve Hatayspor'u da yenerken, Beşiktaş'a yenilmişti. 

6 AY SONRA DEPLASMANDA KAZANDI

Konya ekibi ayrıca 6 aylık aranın ardından deplasman galibiyeti elde etti. Konyaspor dış sahadaki son galibiyetini yine İstanbul'da almış ve 2 Eylül 2023'te Başakşehir'i 1-0 yenmişti.

PENDİKSPOR GALİBİYETE HASRET KALDI

İstanbul ekibi ise ligdeki son 4 maçından mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar son galibiyetini 1 ay önce Adana Demirspor'u 2-1 yenerek almıştı.

FREDRIK MIDSTJO VE ALPASLAN ÖZTÜRK, FENERBAHÇE MAÇINDA CEZALI

Bu arada karşılaşmanın 58. dakikasında Fredrik Midtsjo ve 90+6'da Alpaslan Öztürk sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Süper Lig'de bu sezon 4. kez sarı kart gören Midtsjo ve Alpaslan, Pendikspor'un gelecek hafta Fenerbahçe'ye konuk olacağ maçta forma giyemeyecek.

Konyaspor ateş hattından çıktı, Pendikspor'u ateşe attı ile ilgili etiketler Pendikspor Konyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.