Konyaspor ile Antalyaspor golsüz berabere kaldı

Konyaspor-Antalyaspor maçı başladığı gibi 0-0 bitti. Konya BŞB Stadı'nda oynanan ve Tugay Kaan Numanoğlu'nun yönettiği maçta iki taraf da kontrollü bir futbolu tercih etti. Konya isabetli şut bulamadığı bu 90 dakikayla berabere galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Sezonun 8. beraberliğini alan Antalyaspor 5 maçtır kaybetmiyor.

Süper Lig'in 21. haftasında Konyaspor ile Antalyaspor golsüz berabere kaldı. Zorlu Konya deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başaran Akdeniz ekibi, yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Kırmızı-Beyazlılar oynadığı son 3 dış saha maçında kalesinde gol görmedi.

Ara transfer döneminde 10 imza attıran, 3 isimle de yollarını ayıran Konyaspor, Süper Lig'de oynadığı son 3 maçında mağlup olmuştu. Antalyaspor maçında mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Yeşil-Beyazlılar, 8 şut çekip hiç isabet sağlayamadığı maçta 1 puana razı oldu. Konuk ekipte Amilton'un attığı gol VAR'dan döndü. Konya'nın bir şutu da direkten döndü.

Galibiyet hasreti 4 maça çıkan İsmail Kartal'ın Konyaspor'u puanını 23'e yükseltti. Konya ekibi evinde oynadığı son 4 maçta yalnızca Galatasaray karşısında galibiyet sevinci yaşayabilmişti. Yeşil-Beyazlılar haftayı bay geçip 3 Şubat'ta Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

5 maçlık yenilmezlik serisinde 9 puan toplayan teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor ise puanını 26 yaptı. 6-0'lık Hatayspor yenilgisinden dersler çıkaran Akdeniz ekibi o tarihten beri yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-Beyazlılar Konya deplasmanında da galibiyeti kaçıran taraf oldu. Fredy'nin 90+1'de uzaktan gönderdiği füzeyi Konya kalecisi Eray kurtararak tabelayı belirleyen isim oldu. Başkanı istifa eden ve yönetim krizi yaşayan Antalyaspor buna rağmen sahada iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Ersun Yanal'ın takımı haftaya Gençlerbirliği ile evinde kozlarını paylaşacak.

Konyaspor ile Antalyaspor golsüz berabere kaldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Konyaspor Antalyaspor Ersun Yanal İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.