Konyaspor, Altay karşısında 3 puanı 3 golle aldı... Yeşil-Beyazlılar'dan 4 maçta 10 puan

Konyaspor'un hızını milli ara da kesemedi... Süper Lig'in 4. haftasında Altay'ı ağırlayan Yeşil-Beyazlılar, 3 puanı 3 golle aldı. İlhan Palut'un takımı ilk 4 hatada 10 puan toplarken, İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi üst üste 2. yenilgisini aldı. Mustafa Denizli'yi 5. haftada İzmir derbisi bekliyor.

Süper Lig'in 4. haftasında Altay'ı ağırlayan Konyaspor, İzmir ekibini 3-1 mağlup etti. Yeşil-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 7'de Soner Dikmen, 20'de kaptan Abdülkerim Bardakçı ve 83'te Boşnak orta saha Amar Rahmanovic kaydetti. Altay'ın tek golü 90+2'de Ahmed Rayyan'dan geldi. Mısırlı golcü 2. maçını da boş geçmedi.

Sezona Sivasspor ve Başakşehir maçlarında son dakikalarda bulduğu gollerle 2'de 2'yle başlayan Konya ekibi, milli araya da Adana Demirspor deplasmanından 1 puan çıkararak girmişti. İlhan Palut'un takımı bu galibiyetle puanını 10'a yükseltti. 

Konyaspor'un Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi, ilk haftada attığı gollerle takımına 6 puan kazandırmıştı. Tecrübeli santrfor bu maçta da ilk golün asistini yaparak formunu sürdürdü.

Mustafa Denizli'nin Altay'ı ise sezona 2'de 2'yle başladıktan sonra milli ara öncesi evinde Fenerbahçe'ye geç gelen gollerle 2-0 mağlup olmuştu. İzmir ekibi üst üste 2. yenilgisini alarak 6 puanda kaldı.

Konyaspor 5. haftada Giresunspor deplasmanında mücadele edecek. Altay'ı ise Göztepe'yle oynayacağı İzmir derbisi bekliyor.

Konyaspor, Altay karşısında 3 puanı 3 golle aldı... Yeşil-Beyazlılar'dan 4 maçta 10 puan

Konyaspor, Altay karşısında 3 puanı 3 golle aldı... Yeşil-Beyazlılar'dan 4 maçta 10 puan ile ilgili etiketler Konyaspor Altay İlhan Palut Mustafa Denizli Abdülkerim Bardakçı Ahmed Yasser Rayan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.