Konyaspor 9 kişilik Antalyaspor'u yenemedi!

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor evinde 9 kişi mücadele eden Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Atiker Konyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Antalyaspor, 44. dakikada Mustafa El Kabir ile ilk devreyi 1-0 önde kapattı. Konyaspor, 59. dakikada Riad Bajic ile skoru eşitledi.

BİR ANDA 10 KİŞİ KALDILAR

60. dakika maçın en kritik anı oldu. Celustka'nın rakibi Hadziahmetovic'e ceza sahasında yaptığı hareket sonrası hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Serkan Çınar'ın bu kararından sonra Antalyasporlu oyuncular yoğun bir şekilde itirazlarda bulundu. Antalyasporlu Chico itirazları sonrası iki sarı kart birden görüp takımını sahada 10 kişi bıraktı.

DAĞLARA TAŞLARA VURDU

Konyaspor'da topun başına geçen Jagos Vukovic, panenkayı üstten auta attı ve Konyaspor, 62. dakikada öne geçme fırsatını tepmiş oldu.

Antalyaspor, 67. dakikada Charles'ın ikinci sarı karttan kırmızısıyla 9 kişi kaldı. Konyaspor, maçın sonunda büyük bir baskı kurdu ancak sonuç alamadı.

Bu sonucun ardından Konyaspor 28 puana, Antalyaspor ise 32 puana yükseldi. Konyaspor, gelecek hafta Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Antalyaspor ise sahasında Karabükspor'u ağırlayacak.

Konyaspor 9 kişilik Antalyaspor'u yenemedi! ile ilgili etiketler Konyaspor Antalyaspor Süper Lig 1-1 kırmızı kart penaltı vukovic
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.