Sevdiği kadını kaçırmak isteyen kadın dehşet saçtı!

Konya'da cinsiyet değiştirmek için tedavi olan Özlem K. isimli kadın, sevdiği kadın İ.K'yı kaçırmak için evine gitti. Burada İ.K'nın kuzeninin engellemesiyle karşılaşan Özlem K., kuzeni tabancayla vurup karnından yaralandı. Özlem K,. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Konya'nın Emirgazi ilçesinde, oturan ve cinsiyet değiştirmek için tedavi gördüğü ileri sürülen Özlem K., iddiaya göre, İstanbul'da yaşayan, sevdiği B.E. adlı kadın sayesinde bir süre önce İ.K.'nin ailesiyle tanıştı.

KIZLARINI GERİ ALDILAR

Bir süre sonra B.E. ile arası bozulan Özlem K., İ.K. isimli kadını sevmeye başladı. Özlem K., Emirgazi'de oturan İ.K.'yi evinden kaçırdı. İ.K.'nin kaçırılması üzerine araştırma başlatan aile bireyleri, Özlem K. ve kızlarının Beyşehir'de olduğunu öğrendi. Bunun üzerine ikilinin yanına giden aile, dönmeye ikna ettiği kızları İ.K.'yi evlerine getirdi.

''KENDİMİ VURURUM. İ.K.'Yİ BANA VERECEKSİNİZ''

 Aile bireyleri, daha sonra jandarmaya gidip, Özlem K. hakkında şikayetçi oldu. Bunu öğrenen Özlem K. de dün öğle saatlerinde Emirgazi'ye gidip, İ.K. ile yeniden kaçmak istedi. Aile, engel olmaya çalışınca yanında getirdiği, babasına ait ruhsatsız tabancayı başına dayayan Özlem K., ''Kendimi vururum. İ.K.'yi bana vereceksiniz'' dedi.

Sevdiği kadını kaçırmak isteyen kadın dehşet saçtı!

KUZEN KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Özlem K., bu sırada çıkan arbedede, ikiliye engel olmaya çalışan, İ.K.'nin amcasının oğlu Şenol K.'ye 2 el ateş etti. Kanlar içinde kalan ve karnından yaralanan Şenol K., ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Arbedede dayak yiyen Özlem K. de jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Sevdiği kadını kaçırmak isteyen kadın dehşet saçtı! ile ilgili etiketler İstanbul Konya Jandarma cinsiyet değiştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.