Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya'da eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. Bedriye'nin iş arkadaşı Özlem hanım canlı yayına bağlanarak ''Kaybolduğunu değil, öldürüldüğünü düşünüyorum. Kaybolduğunu duyduğumda ilk şüphelendiğim kişi eşi Tayfur oldu.'' dedi. Özlem hanım, Tayfur hakkında şoke eden iddialarda bulundu. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya'da eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. 3 çocuk annesi Bedriye'nin neden ortadan kaybolduğu merak konusu oldu. Bedriye'nin eşi Tayfur Kılıç, eşini Kiraz Festivali'nde muhabirlerle röportaj yapması nedeniyle kıskandığını ve bu yüzden tartıştıklarını anlattı. Bedriye'nin iş arkadaşı Özlem'in iddiaları ise dikkat çekti. İşte haberin detayları...

Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI: KADIN SOKAĞA ATILIR MI? SEN DEFOL GİT!

Tayfur, Bedriye ile tartıştıktan sonra onu evden kovduğunu ve eve almadığını söyledi. Bu sözler üzerine Müge Anlı çileden çıktı ve ''Kadın sokağa atılır mı? Sen defol git!'' diyerek Tayfur'a tepki gösterdi. Bedriye’nin ailesi ile Tayfur, canlı yayında yüzleşirken gergin anlar yaşandı. Bedriye'nin acılı ailesi Bedriye'nin kaybolmasından dolayı Tayfur'u sorumlu tuttu.

Tayfur, Bedriye'nin iki çocuklu adama kaçtığını iddia etti. Müge Anlı, ''Kim söyledi kaçtığını? İnşallah kaçmıştır'' dedi. Tayfur, Bedriye'nin siyah bir araca binip gittiğini iddia etti.

Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum - Resim : 2

BEDRİYE'NİN İŞ ARKADAŞINDAN TÜYLER ÜRPETEN İDDİA!

Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşı Özlem hanım, canlı yayına bağlandı ve Bedriye ile Tayfur'un ilişkisine dair şaşırtan açıklamalar yaptı.

Özlem hanım, ''Eşi onu aldattı, Bedriye, şiddet görüp şikayetçi oldu, Tayfur içki içip Bedriye'yi dövüyor ve evden kovuyor'' dedi. Özlem hanım Tayfur'un sürekli alkol kullandığını ve alkol borçlarını Bedriye'ye ödettiğini de iddia etti. Özlem hanım, ''Kocası tarafından evden kovulduğunu duydum.'' dedi.

Özlem hanım, Bedriye'nin kaybolmasından eşi Tayfur'u sorumlu tuttu ve ''Kaybolduğunu duyduğumda ilk şüphelendiğim kişi eşi Tayfur oldu.'' dedi. Özlem, ''Bedriye çocuklarını bırakıp gitmez, kaybolduğunu düşünmüyorum, öldürüldüğünü düşünüyorum.'' dedi.

Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum - Resim : 3

ÖZLEM: TAYFUR BENİ ARAYARAK RAHATSIZ ETTİ!

Özlem hanım Tayfur hakkında şaşırtan bir iddia ortaya attı. Özlem hanım, ''Bedriyenin eşi Tayfur, beni akşam saatinde arayarak rahatsız etti. Bana badem getirebileceğini söyledi'' diyerek Tayfur'un kendisine musallat olduğunu açıkladı.

Müge Anlı ise ''Özlemi neden aradın? Karın götürecekmiş bademi sen neden aradın?'' diyerek Tayfur'a hesap sordu. Tayfur ise Özlem'i art niyetli bir şekilde aramadığını söyledi.

Özlem, ''Benim telefon numaramı karısının telefonundan gizli bir şekilde aradı. Senin telefon numaranı yanlışlıkla aldım dedi, bunda nasıl bir art niyet yok.'' diyerek Tayfur'a hesap sordu.

Özlem hanım, ''Madem art niyetli değil, beni neden gece saat 10:00' da aradı?'' dedi.

Özlem, Tayfur'un kendisine ''Bedriye duymasın bu konuşmayı, ona söylemezsen çok sevinirim'' dediğini ileri sürdü. Tayfur ise ''Ben bu iddiaları yalanlıyorum.'' dedi.

Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum - Resim : 4

''ALKOL BORÇLARINI BEDRİYE'YE ÖDETTİ''

Özlem, ''Alkol borcunu ödemesi için Bedriye'yi tekel bayiye gönderdi. Bütün park bahçe çalışanlarının numarası Bedriye'de vardı. Park bahçeden kişilerle konuşup, iş ayarlamaya çalışıyordu, madem öyle Bedriye'yi neden bu erkeklerden kıskanmadı?'' dedi.

Bedriye'nin yengesi ise ''Her şey de Bedriye'yi öne sürerdi, borç isteyeceği kişilerle Bedriye'yi konuştururdu.'' dedi.

Özlem hanım ''Tayfur altındaki aracı nasıl aldığını açıklasın.'' dedi. Bedriye'nin yengesi ise ''Telefonda oyun oynayıp 100 bin lira para kazanmış ve araba almış.'' dedi. Özlem ise ''Bedriye maaşının tamamını buraya yatırdı.'' dedi.

Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum - Resim : 5

 

Konya'da kaybolan Bedriye Kılıç'ın iş arkadaşından korkunç iddia: Öldürüldüğünü düşünüyorum ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.