Konya'da güzellik merkezi açan Selin Ciğerci'ye protesto! Seni Konya'da istemiyoruz

Güzellik şubelerine bir yenisini ekleyen Selin Ciğerci'ye Konyalılardan büyük bir tepki geldi. Açılış için Konya'ya giden Ciğerci, "Konya'dan defol, seni burada istemiyoruz" bağırışlarıyla karşılaştı.

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Selin Ciğerci, cinsiyet değişimi sonrasında aylarca konuşuldu.  Selin Ciğerci'nin Gökhan Çıra ile evliliği ve boşanma süreci de dillerden düşmedi.

Geçtiğimiz günlerde evlat edindiği anları paylaşarak gündem olan Ciğerci, bir kez daha  yoğun tepki topladı.

Kariyerine güzellik merkezi açarak devam eden Ciğerci, bu kez Konya'da bir şube açtı. Konya'daki şubesinin açılışını yapacağını duyuran Ciğerci, sosyal medyadan protesto edilmeye başlandı.

Twitter'da, "Seni Konya'da istemiyoruz" hashtag'i açılırken, sayısız yorum geldi. Tepkileri fark eden fenomen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi.

"Konyalıyım diyorum..."

Selin Ciğerci paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

irisi bana 'Nerelisin?' diye sorduğu zaman, ben size yemin ederim İstanbulluyum değil Konyalıyım diyorum gururla. Ben Konyalı bir iş adamı gördüğüm zaman veya başarılı bir insan gördüğüm zaman, seviniyorum gurur duyuyorum sanki anam babam yani. Konya'da şube açmaya gidiyorum, birkaç olay oldu bilmiyorum haberiniz var mı? Ben çok üzüldüm. Bu arada benim amcam orada belediye başkanlığı da yaptı. Gider gelirdik Konya'ya. Biz bu kadar bağlıyız Konya'ya. Beni babam bir tek Konya şubesi açınca "Hayırlı olsun kızım" diye aradı. O haberleri gördüm üzüldüm. Bir söz vardır " Kul kırmak Kabe yıkmak gibidir". Ben oraya iş yeri açmaya geliyorum. İnsanlara istihdam sağlamaya geliyorum. Ben 500 kişiye, sadece şubelerimde çalışan hanımefendi sayısı 500'e yakın. O kadar insana istihdam sağlıyorum. Yapmayın, çok ayıp ve çok günah. İncittiğiniz yerden kırılırsınız.
"Yerleşmeye karar verdim"
Öte yandan gelen tepkileri kulak ardı eden Ciğerci, Konya'ya gitti. Burada göndermeli bir paylaşımda bulunan Ciğerci, "Yerleşmeye karar verdim ev bakıyorum Konyalı değil miyim keyfim bilir." notunu düştü

 

Konya'da güzellik merkezi açan Selin Ciğerci'ye protesto! Seni Konya'da istemiyoruz ile ilgili etiketler Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.