Konya'da çatışma! 2 ölü 5 yaralı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'den aralarında husumet bulunan iki aile arasında çatışma çıktı. Av tüfeklerinin kullanıldığı silahlı kavgada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılardan ayakta tedavi gören 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Güvenlik güçleri yeni bir saldırı ihtimaline karşı hastanede önlem aldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesi Eğirler Mahallesi’nde iddialara göre, tarlada çift süren Mehmet Güler ile kızı olan Ayşe Güler, Halkapara mevkisinde, daha önceden aralarında çocuk kavgasından dolayı husumet bulunan Mustafa Ünaldı, Mücahit Ünaldı ve Ali Ünaldı ile karşılaştı.

İki taraf arasında sözlü tartışma kısa sürede büyüyüp silahlı kavgaya dönüştü. Halil Özer, Mustafa Ünaldı ve Mücahit Ünaldı yanlarında bulunan av tüfekleri ile birbirlerine ateş açtı.

Konya'da çatışma! 2 ölü 5 yaralı

Daha sonra olay yerine gelen Mustafa Özer’in de yanında getirdiği tüfekle silahlı kavgaya karıştığı iddia edildi.

Kavgada av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Halil Özer, Mehmet Güler ve Mustafa Ünaldı ağır yaralandı.

Yaralılardan Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Halil Özer ile Mehmet Güler doktarın müdahalesine rağmen vefat etti.

Konya'da çatışma! 2 ölü 5 yaralı - Resim : 2

Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Ünaldı ile Mücahit Ünaldı ise Konya’daki farklı hastanelerde tedavi altına alındı. 

Diğer üç yaralı Ayşe Güler, Ali Ünaldı ile Mustafa Özer ise ayakta tedavilerinin ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma ve polis ekipleri, yaralıların ambulanslarla hastaneye getirilmesi sonrasında acil servis önünde geniş çaplı önlem aldı.

Konya'da çatışma! 2 ölü 5 yaralı - Resim : 3

Olay yerinde ise jandarma olay yeri ekipleri ve savcı incelemede bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'da çatışma! 2 ölü 5 yaralı ile ilgili etiketler Konya Beyşehir silahlı çatışma silahlı kavga

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.