'Polise yakalanmadan' diyerek yasağı deldi, yakalandı

Konya'da sokağa çıkma yasağını delerek otomobiliyle tehlikeli hareketler sergileyen sürücü, o anları bir de sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Söz konusu paylaşımda, '' Polise yakalanmadan'' ifadelerini kullanan zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada paylaşılan bir videoda, sokağa çıkma yasağına rağmen dışarı çıkan ve tehlikeli araç kullanan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

"POLİSE YAKALANMADAN" DİYEREK PAYLAŞTI, YAKALANDI

'Polise yakalanmadan' başlığıyla paylaşılan görüntüde aracının içerisinde oturan sürücü, "Günlerdir çalışmıyor. Ekmek alma bahanesiyle kendimi tedavi edeceğim. Sizi de." demesinin ardından aracını çalıştırdığı ve boş yolları katederek 'Sokaklar bomboş, kimse yok, keşke bugün sokağa çıkma yasağı olsa' dediği ve aracının lastiklerini kaydırdığı görülüyor. 

'Polise yakalanmadan' diyerek yasağı deldi, yakalandı

PİŞMAN OLDU, 'ŞEYTANA UYDUM' DEDİ

Kısa sürede yakalanan sürücü D.G.'ye tehlikeli araç kullanmak ve sokağa çıkma yasağına uymamaktan toplam 1516 TL para cezası uyguladı.

Pişman olduğunu belirten araç sürücüsü D.G., "Pişmanım abi pişmanım. Ekmek almaya çıkmıştım. Şeytana uydum. Arabanın arkası oynadı. Pişmanım" dedi.

(DHA)

'Polise yakalanmadan' diyerek yasağı deldi, yakalandı - Resim : 2

 

'Polise yakalanmadan' diyerek yasağı deldi, yakalandı ile ilgili etiketler Konya polis Koronavirüs Ceza Sürücü
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.