KONYA’DA AKILALMAZ OLAY: EV SAHİBİ KİRACISININ KAPISINI SÖKTÜ!

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerilim son dönemde giderek artıyor. Konya’da ev sahibinin kiracısının kapısını söktüğü skandal olay sosyal medyada tepkilerin odağı haline geldi.

Olayda, ev sahibi kiracının evden çıkmasını isteyerek, mesaj gönderdi. Kiracı ise ev bulduğunda çıkacağını iletti. Ancak kiracısı istediği zamanda çıkmayınca ev sahibi sabah 7:30'da evin kapısına dayandı. Zorla eve giren ev sahibi, kiracıyla tartıştıktan sonra evin kapısını söküp götürdü.

Yaşanılanları kayıt altına alan kiracının çektiği videoda ev sahibinin  "Kanun falan tanımam ben, tanısaydım giderdim zaten." dediği duyuldu.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ‘Haberin Olsun’un bu haftaki bölümünde, ev sahibinin kiracısının kapısını söktüğü akılalmaz olaya sert sözlerle tepki gösterirken ‘’Eşek gibi kanun tanıyacaksınız. Burası kanun devleti. Siz haydut musunuz? Siz eşkıya mısınız? Siz terörist misiniz? Siz kimsiniz? Sizin PKK'lı teröristten ne farkı var? Sonra eşşek gibi polisin taktığı kapıyı izliyor.’’ şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

KONYA’DA AKILALMAZ OLAY: EV SAHİBİ KİRACISININ KAPISINI SÖKTÜ! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt kiracı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.