Konya'da 35 öğretmen daha FETÖ'den tutuklandı!

KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün 'ByLock' adlı haberleşme programını kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan 97 öğretmenden 35'i tutuklandı, 6'sı da adli kontrol kararıyla, 2'si de savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta yapılan iki ayrı operasyonda daha önceden açığa alınan haklarında yakalama kararı çıkartılan 108 öğretmenden 97'si gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğretmenlerden 35'i tutuklandı, 6'sı da adli kontrol kararıyla, 2'si de savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 54 öğretmenin sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Konya'da 35 öğretmen daha FETÖ'den tutuklandı! ile ilgili etiketler FETÖ Konya. öğretmen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.