Konya Valisi'nin tepki gösterdiği muhabir konuştu!

Konya'da düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliklerinde Vali Cüneyit Orhan Toprak tarafından tepki gören muhabir, Vali Toprak'ın makamına giderek kendisinden özür diledi.

Konya'da Öğretmenler Günü için düzenlenen programa katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın kürsüde konuştuğu sırada bacak bacak üstüne attığı için "Öğretmen gibi otur" diyerek uyardığı Anadolu'da Bugün Gazetesi muhabiri Ali Kuş (23), yaşananları anlattı. 

4,5 aydır gazetede çalıştığını, takip ettiği Öğretmenler Günü programında fotoğraf çektikten sonra ön sırada boş gördüğü koltuğa yorulduğu için oturduğunu belirten Kuş şunları söyledi:

Konya Valisi'nin tepki gösterdiği muhabir konuştu!

"Öğretmenler Günü programını takip etmek üzere Selçuklu Kongre Merkezi’ne gittim. Programdan birkaç kare fotoğraf çektikten sonra telefonumun ses kaydını açtım. Ardından orada bulunan boş bir koltuğa oturdum. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Vali Bey’in bana seslendiğini fark ettim. 'Öğretmen misin birader?' dedi. Ben de ayağa kalkarak, 'Hayır muhabirim' dedim. Fakat benim söylediklerimi işitmediği için konuşmasına devam etti. Ben de utancımdan kafamı eğip dinlemek zorunda kaldım."

Konya Valisi'nin tepki gösterdiği muhabir konuştu! - Resim : 2

"MAKAMINA GİDEREK ÖZÜR DİLEDİK"

Toprak'ın makamına giderek kendisinden özür dilediğini söyleyen Kuş, şöyle devam etti:

"Bu sabah gazetemizin yazı işleri müdürü ile birlikte makamına giderek, gazetemiz adına özür diledik. Yaşananlardan dolayı üzüntü duyduğumun bilinmesini isterim."

Konya Valisi'nin tepki gösterdiği muhabir konuştu! ile ilgili etiketler Konya Vali gazeteci Cüneyit Orhan Toprak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.