Konya-Ankara karayolunda kum fırtınası zincirleme kazaya yol açtı!

Konya-Ankara karayolunda meydana gelen kum fırtınası, 30 aracın karıştığı zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Konya'da kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü. Kum fırtınası sürücülere de zor anlar yaşattı. Cihanbeyli Kırkışla mevkiinde araçlar savruldu.

Fırtınanın etkisiyle 30 araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Kırkışla mevkiinde araç geçişlerine izin verilmedi. Bazı bölgelerde kum fırtınası oluşturarak, trafiğin durmasına neden oldu.

Aksaray-Adana karayolunda da kum fırtınası çok sayıda kazaya da neden oldu. Kum fırtınası Aksaray-Adana karayolunda da etkiliydi. Görüş mesafesi azaldı, yolda çok sayıda kaza meydana geldi.

Bazı noktalarda ulaşım durma noktasına geldi. Trafik ekipleri, kara yolunda birikme yapan araçları dinlenme tesislerine yönlendi.

Konya-Ankara karayolunda kum fırtınası zincirleme kazaya yol açtı!

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Niğde'de kum fırtınası nedeniyle Bor-Zengen ile Çukurkuyu kara yolu geçici süreliğine trafiğe kapatıldı.

Görüş mesafesinin düştüğü Bor-Zengen yolunda bir kamyon devrildi, 6 araç kaza yaptı. Kazada 7 kişi yaralandı. Valilikten yapılan açıklamada, Niğde-Aksaray kara yolu, Bor ilçesinden Zengen Mahallesi istikameti ile Çukurkuyu belde yolunda yoğun kum fırtınası yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Konya-Ankara karayolunda kum fırtınası zincirleme kazaya yol açtı! ile ilgili etiketler Konya Trafik kazası kum fırtınası zincirleme kaza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.