Konya-Aksaray kara yolunda buzlanma nedeniyle tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 42 yaralı var!

Konya'da tur otobüsü buzlanma nedeniyle devrildi. Korkunç kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 42 kişi yaralandı. Olay yerinden gelen ilk görüntülerde cenazelerin yan yana dizildiği anlar yürekleri burktu...

Alınan bilgili göre, İzmir'den Kapadokya'ya gezi için gidenleri taşıyan 48 J 8148 Mercedes marka tur otobüsü Konya - Aksaray karayolunun 47. kilometresinde tipi ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

ÇOK SAYIDA EKİP OLAY YERİNDE

Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan itfaiye ve AFAD ekipleri kurtarma çalmalarına aşlarken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Konya-Aksaray kara yolunda buzlanma nedeniyle tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 42 yaralı var!

5 ÖLÜ, 42 YARALI

Polis ve jandarma geniş güvenlik tedbirleri alarak karayolunu trafiğe kapattı. Otobüste 2'si şoför toplam 47 kişinin bulunduğu, 5 kişinin hayatını kaybettiği, 2'si ağır 42 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Konya-Aksaray kara yolunda buzlanma nedeniyle tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 42 yaralı var! - Resim : 2

Konya-Aksaray kara yolunda buzlanma nedeniyle tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 42 yaralı var! - Resim : 3

 Konya-Aksaray kara yolunda buzlanma nedeniyle tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 42 yaralı var! - Resim : 4

Konya-Aksaray kara yolunda buzlanma nedeniyle tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 42 yaralı var! ile ilgili etiketler Konya Çankırı kaza tur otobüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.