Konya 20 Aralık okullar tatil mi? Salı günü Konya'da okullara tatil var mı?

Meteoroloji’den Kastamonu, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Niğde, Konya ve Karaman için kar yağışı uyarısı geldi. Okulların 20 Aralık Salı gününde tatil olması gündemde. Peki, 20 Aralık okullar tatil mi? İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden hafta içinde İç Anadolu Bölgesi’nin bazı şehirleri için kar yağışı uyarısı geldi. Birçok ilde başlayacak kar yağışı ile birlikte okullarında tatil ilan edilmesi gündeme gelebilecektir.

Metroloji’den yapılan açıklamada; 20 Aralık gece saatlerinden itibaren özellikle Kastamonu, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Niğde, Konya ve Karaman’da kar yağışlarının etkili olacağı ifade edildi.

Konya 20 Aralık okullar tatil mi? Salı günü Konya'da okullara tatil var mı?

Konya 20 Aralık Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Kastamonu, Amasya, Tokat, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Niğde, Konya ve Karaman’da görülecek kar yağışları nedeniyle 20 Aralık Salı gününde okulların tatil ilan edilmesi gündemde.

Ancak şu ana kadar 20 Aralık tarihinde Konya'da okulların tatil ilan edilmesi konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

Konya 20 Aralık okullar tatil mi? Salı günü Konya'da okullara tatil var mı? ile ilgili etiketler Konya Okul tatil Kar tatili Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.