Konya 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Konya Valiliği son dakika kar tatili!

Konya'da etkili olan kar yağışı sonrasında yarın 20 Aralık Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündemde geldi. Özellikle bazı ilçelerde etkisini gece saatlerinden bu yana sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Konya'da okullara kar tatili gelmesi beklenmekte. İşte, 20 Aralık Konya Valiliği kar tatili açıklaması son dakika…

Konya’da yarın 20 Aralık 2021 okullar tatil mi sorusu devam eden kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ilk gündeminde yer almayı başardı. Özellikle Konya’nın merkezinde 22 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığı bazı ilçelerde ve köylerde 50 santimetrenin üzerine kadar çıktı. Öğrenciler de Konya Valiliği’nden 20 Aralık Pazartesi gününde gelecek olan son dakika kar tatili açıklamasını beklemeye başladı.

Yoğun kar yağışı Konya’da hayatı olumsuz yönde etkilerken kar nedeniyle şehir adeta beyaza büründü. Sabah saatlerinde işlerine gitmeye çalışan sürücüler trafikte oldukça zor anlar yaşarken yoğun kar yağışı yüzünden bazı ağaçların devrildiği ve bazılarının da kırıldığı gözlemlendi.

Konya 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Konya Valiliği son dakika kar tatili!

Konya 20 Aralık okullar tatil mi?

Konya’da yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okullar tatil ilan edildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyyit Ali Büyük, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, tamamı Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Konya merkeze bağlı 24 ilçede, 20 Aralık Pazartesi günü eğime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Buna göre merkez ilçeler Meram, Selçuklu ve Karatay ile Cihanbeyli, Ahırlı, Altınekin, Akören, Bozkır, Derebucak, Çeltik, Derbent, Hadim, Taşkent, Sarayönü, Yalıhüyük, Yunak, Doğanhisar, Ilgın, Akşehir, Kadınhanı, Hüyük, Seydişehir, Beyşehir ve Çumra ilçelerinde eğitim çevrim içi gerçekleştirilecek.

Konya 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Konya Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler Konya tatil Kar tatili okullar konya valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.