'Konuşanlar' programına katılan öğretmenin boşanma sebebi herkesi şoke etti! Hasan Can Kaya, 'Helal olsun' diyerek kadına sarıldı

Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programını izlemeye gelen bir kadın öğretmen boşanma sebebini anlatarak stüdyodakileri şaşkına çevirdi. Öğretmenin sözleri üzerine Hasan Can Kaya, koşarak kadına sarıldı ve ''Helal olsun'' dedi. İşte haberin detayları...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği "Konuşanlar" programı, yeni sezonuyla Exxen platformunda izleyicilerle buluştu ve başlangıç bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Programa katılan okul öncesi öğretmeni Esra, boşanma sebebini anlatarak herkesi şaşırttı.

"YASAK, EĞLENMEYECEKSİN"

Eşiyle son zamanlarda iki yabancı gibi yaşamaya başladığını söyleyen genç öğretmen, “Ben de bana iyi gelen ne varsa onu yapıyordum, senin bir bölümün vardı bir gece onu izlerken çok eğlendim. Gülmek için eve seni izliyordum. O da bundan rahatsız olmuş herhalde ertesi gün izleyecektim üyeliği silmiş. Sinirlendim yenisini yaptım, senin sesi duyduğu anda gelip televizyonu kapattı, 'Yasak, eğlenmeyeceksin' dedi" ifadelerini kullandı.

"HASAN CAN'A GİDECEĞİM" DİYEREK YEMİN ETTİM

Bu hareketin üzerine boşanmaya karar verdiğini söyleyen Elif Öğretmen, "Boşanacağım gün de bilet alıp Hasan Can'a gideceğim diyerek yemin ettim" dedi.

Hasan Can Kaya da "Helal olsun valla çok mutlu oldum" diyerek ve genç öğretmene sarıldı.

Kaya konuşmasının devamında "Y... gibi bir erkek topluluğuyuz böyle böyle gıdım gıdım dik durmaya çalışıyorsunuz" diyerek öğretmen Esra'ya destek oldu.

'Konuşanlar' programına katılan öğretmenin boşanma sebebi herkesi şoke etti! Hasan Can Kaya, 'Helal olsun' diyerek kadına sarıldı ile ilgili etiketler Konuşanlar Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.