Konuşanlar izleyicisine 'sahte bilet' uyarısı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi - film izleme platformu Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programının resmi Instagram hesabından 'sahte bilet' satan kişilere karşı bir uyarı mesajı yayınlandı. Yapılan paylaşımda ''Mağdur olanların savcılığa başvurarak şikayetçi olmalarını tavsiye ediyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği, Exxen'de izleyiciyle buluşan 'Konuşanlar' programına bilet almak isteyen izleyiciler için 'sahte bilet' uyarısı yapıldı. Gelen şikayetler üzerine bazı kişilerin sahte hesap açıp bilet satmaya çalıştığı tespit edildi.


Konuşanlar programının resmi Instagram sayfasından yapılan uyarı paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

''Sahte bilet satışlarına karşı uyarı

Bize gelen yazışmalara göre çalıntı hesaplardan size ulaşarak SAHTE BİLET satmaya çalışan gerçek kişi Emir Sevinç ismiyle sizlerle irtibata geçen şahıstır.

Mağdur olanların savcılığa başvurarak şikayetçi olmalarını ve başvuru dosya numalaralarını bize iletmelerini bekliyor ve tavsiye ediyoruz. Sevgilerimizle''

Konuşanlar izleyicisine 'sahte bilet' uyarısı 

 

Konuşanlar izleyicisine 'sahte bilet' uyarısı ile ilgili etiketler Hasan Can Kaya Exxen Konuşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.