Tarkan Yavaş Haberleri

TARKAN YAVAŞ KİMDİR?

30 yıldan bu yana Adnan Oktar'ın arkadaş grubu içerisinde yer almaktadır. Hem Osmanlı hem Cumhuriyet döneminde eğitim tarihimizde önemli bir yere sahip olan Galatasaray Lisesi'nden mezun olmuştur.

Ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirmiş ve aynı üniversitede Siyasi Tarih bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Adnan Oktar'ın Fahri Başkanı olduğu ve Yaratılış gerçeği, evrim teorisinin geçersizliği, Kuran mucizeleri başta olmak üzere bilimsel ve imani konularda yurt içi ve yurt dışında binlerce konferans düzenleyen Teknik ve Bilim Araştıma Vakfı'nın ve milli değerlerimizin milli birlik ve beraberlik konusunda halkımızı bilinçlendirme ve milli değerlerin korunması yönünde toplumsal duyarlılığı arttırma amaçlarını taşıyan Milli Değerleri Koruma Vakfı'nın uzun yıllardır başkanlığını yapmaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü'nde üyeliği halen devam etmektedir. İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı ve devletin bekasını ve haklarını korumakta kararlı, milli şuura sahip, aydın bir Türk neslinin oluşması en büyük isteklerindendir.