Ferhat İle Şirin Haberleri

Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat karakteri ile erkek başrol olarak yer alacak Tolga Sarıtaş’ın partneri ise son olarak Şahin Tepesi dizisinde büyük beğeni toplayan Leyla Tanlar oldu. Leyla Tanlar dizide Şirin karakterine hayat verecek. Cansu Dere ise Banu karakteri ile Ferhat İle Şirin dizisinde yer alacak.

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları
Tolga Sarıtaş (Ferhat)
Tolga Sarıtaş bir dönem istediği yüksek ücret ile bir çok yapımcının tepkisini çekse de şuanda Türkiye’nin açık ara en yakışıklı ve en yetenekli erkek başrol oyuncularından biri. Sadece Türkiye’de değil dünyada da hayran kitlesi en yüksek oyunculardan biri olan Tolga Sarıtaş 30 Mayıs 1991 günü güzel bir günde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Leyla Tanlar (Şirin)
1998 İstanbul doğumlu olan Leyla Tanlar 21 yaşındadır. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayali kuran Leyla Tanlar önce Akademi 35,5 Sanatevi’nde oyunculuk dersleri almış sonra da Paramparça dizisi seçmelerinde çok beğenilince dizi de yardımcı başrolde yer almıştır. Üniversite eğitimini de Koç Üniversitesinde Medya ve Görsel Sanatlar eğitimi alarak hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Leyla TANLAR delince akıllara Paramparça dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri gelir; çünkü şuanda 21 yaşında olan oyuncu daha 16 yaşında yer aldığı dizi ile ünlü olmuş ve tek atışla turnayı gözünden vurmuştur. Daha sonrasında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Esleme ve Şahin Tepesi dizisinde Deniz karakterine hayat verse de ne yazık ki iki dizisi de tutmamıştır. Leyla Tanlar’ın oyunculuğu izleyici tarafından çokça eleştirilse de yapımcılar Leyla Tanlar’ı çok beğenmiş olacak ki Tolga Sarıtaş ile partner yaparak oyuncuyu Ferhat İle Şirin dizisinde kadın başrol oyuncusu olma şansı tanımıştır.

Cansu Dere (Banu)
Cansu Dere aralık 1980 Ankara doğumludur. Ankara’da doğan Cansu Dere babasının işi sebebi ile İzmir’e taşındılar ve ilk gençlik dönemi İzmir’de geçti. 2000 yılında Kanal D düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışmasında en güzel üç kadından biri seçildi ve dikkat çekti. Güzelliği ile ön plana çıkan manken Cansu Dere bir çok markanın mankeni olarak podyuma çıktı. Bu dönemde eğitimine de ara vermeyen Cansu Dere İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünü de bitirmeyi başardı. Oyunculuktan önce sunuculuk yapan Cansu Dere Türkiye’nin Yıldızları programını sundu ve ekrana çok yakıştı. Cansu Dere’nin oyunculukta ünlü olması ise 2006 yapımı Sıla dizisi ile olmuştur. Son dönemlerin tartışmalı ismi Mehmet Akif Alakurt ile ünlenen Cansu Dere 2009 da ise Acı Aşk dizisi ile bir çok ülkede tanınan bir isim oldu. Daha sonra Ezel dizisi ile Türkiye’nin önemli başrollerinden biri olan Cansu dere Son olarak Yer aldığı Anne dizisi ile kariyerinin zirvesine ulaşmıştır.