Konu ODTÜ olunca çevreci kesildiler!

Muğla ve İstanbul'da 450 hektar orman içindeki tüm canlılar ile birlikte kül oldu. Orman yangınlarını PKK’nın uzantısı olan ‘Halkların Birleşik İntikam Milisleri’ (HBİM) üstlendi. Öte yandan PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin 'ODTÜ'de ağaç katliamı yapılacak' yalanıyla yaptıkları sözde çevreci açıklamalar ise iki yüzlülüklerini gözler önüne serdi.

İstanbul ve Muğla'daki orman yangınlarını PKK uzantısı olan Halkların Birleşik İntikam Milisleri üstlendi.

Örgüt açıklamasında, yüzlerce hektar ormanı ve içinde yaşayan binlerce canlıyı yok etmekten övgüyle söz etti. Açıklamada ayrıca turizmin sekteye uğramasından ve bölgedeki iş makinalarının yok olduğundan bahsedildi.

 Örgütün siyasi uzantısı HDP, ise diğer yanda ODTÜ'lü öğrencileri kullanarak provokasyon çalışmaları içinde. 

Muğla ve İstanbul'daki orman yangınlarına sesini çıkarmayan HDP, ODTÜ'de öğrenciler için yapılacak yurt için ayaklandı. HDP'nin bu tavrı iki yüzlülüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Konu ODTÜ olunca çevreci kesildiler!

YALANLAMA GELMİŞTİ

Öte yandan ODTÜ yerleşkesinde yapılacak olan yurt binası inşaatının ağaç katliamına neden olacağı iddiasıyla 55 gündür eylem yapan öğencilere, ODTÜ Mezunları Birliği Vakfı'ndan yalanlama gelmişti.

Yapılan açıklamada, "Yurt inşaatını engellemeye çalışan öğrencilerimiz Rektörlüğü ve KYK’yı orman katliamı yapmakla, yeşil alanları yok etmekle suçlarken, KYK ve ODTÜ yönetimi ise durumun böyle olmadığını, tamamen öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının en iyi şekilde çözülmesine yönelik bir çalışma olduğunu savunuyorlar. Bu konjonktürde, bazı siyasi ve marjinal grupların da bu durumu kendileri açısından bir fırsata dönüştürme çabası içinde olduklarını gözlemliyoruz." denilmişti.

 

Konu ODTÜ olunca çevreci kesildiler! ile ilgili etiketler İstanbul HDP Muğla ODTÜ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.