Konserve yapayım derken 3 hektarlık alanı yok etti!

Zonguldak'ta fasülye konservesi yapmak isteyen kadının ihmali 3 hektarlık alanı küle çevirdi.

Zonguldak'ta konserve yapmak için yakılan ateş ihmalle birlikte, rüzgarın etkisiyle yayılarak 1 baraka ile 3 hektarlık alanı küle çevirdi.

Yangın, saat 17.30 sıralarında Osmanlı Köyü'ndeki Dere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre köyde oturan kadınlar, konservelik fasülyeleri kaynatmak için bir evin bahçesinde ateş yaktı. Rüzgarın etkisiyle yayılan ateş çevredeki otlak alana yayıldı.
Yangının daha da büyüyerek ormanlık alana ve Erdal Yılmaz'a ait 8 kişinin yaşadığı eve sıçraması tehlikesine karşı bölgeye çok sayıda Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangının olduğu bölgeye yol olmaması nedeniyle itfaiye ekipleri hortumları birleştirerek alevlere müdahale etti. Bu sırada köylüler de ellerine aldıkları kovalarla yangını söndürmek için seferber oldu.
Ekiplerin ve köylülerin müdahalesiyle söndürülen yangında 1 baraka ile 3 hektarlık alan yandı. Jandarma ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Konserve yapayım derken 3 hektarlık alanı yok etti! ile ilgili etiketler Zonguldak Yangın konserve
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.