Konserlerinden servet kazanıyor... İşte Kenan Doğulu'nun 1 saatlik kazancı

48 yaşındaki ünlü popçu Kenan Doğulu konserlerinden kazandığı ücretle ağızları açıkta bıraktı. Son iki konserinden 5.5 milyon TL kazanan Kenan Doğulu 11 Ağustos’taki Bodrum sahnesinden de 2 milyon TL kazanacak. Doğulu 6 saatte toplam 7.5 milyon TL’nin sahibi olacak.

Beren Saat ile evliliğiyle adından sıkça söz ettiren Kenan Doğulu konser ücretiyle gündem oldu.  Sahnelerin en çok kazanan isimlerinin başında gelen Kenan Doğulu, son iki haftadır adeta para bastı.

3 KONSERDEN 7.5 MİLYON TL KAZANACAK  

Konser maratonuna devam eden Kenan Doğulu 30 Temmuz'da Çeşme'de sahne almıştı. Ünlü şarkıcı 11 Ağustos'ta da Bodrum'da ikinci kez konser verecek. Geçtiğimiz gün de Bakü'de konser veren ünlü popçu, 3 konserinden toplam 7.5 milyon TL kazanmış olacak.

Konserlerinden servet kazanıyor... İşte Kenan Doğulu'nun 1 saatlik kazancı

1 SAAT KONSER VERMENİN BEDELİ 1 MİLYON 250 BİN TL


Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bodrum ve Çeşme'de 2 milyon TL'ye sahne alan Kenan Doğulu, Bakü'de de 200 bin dolar kazandı. Yaklaşık 12 günde 7.5 milyon TL'yi cebine koyacak olan Doğulu'nun saati de böylece 1 milyon 250 bin TL'ye gelmiş oldu. Bodrum'da Kenan Doğulu ile eğlenmenin bedeli 9 bin TL.

Konserlerinden servet kazanıyor... İşte Kenan Doğulu'nun 1 saatlik kazancı ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Konser sahne ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.