Konser sırasında birden yere kapaklanan Serdar Ortaç neden düştüğünü açıkladı

Dün akşam sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava'da şarkısını seslendirirken birden yere kapaklanan şarkıcı Serdar Ortaç'ın düşme anına ait görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü popçu, sahnede düşme anının videosunu Instagram hesabından paylaşarak konuya açıklık getirdi.

Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden 52 yaşındaki ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam Kuruçeşme'de sahne aldı. Konserde hit olmuş şarkılarını da seslendiren Serdar Ortaç unutulmaz bir akşama imza attı. Serdar Ortaç, şarkı söylediği sırada sahnede dengesini kaybederek yere düştü. Ortaç'ı yerden yanındaki ekip arkadaşları kaldırdı.

Ayağa kalkıp konserine kaldığı yerden devam eden Serdar Ortaç'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Konserde düştüğü anların görüntüsünü Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı neden düştüğünü de açıkladı.

NEDEN DÜŞTÜĞÜNÜ BU SÖZLERLE AÇIKLADI

Yaptığı paylaşımına büyük harf ve ünlem kullanarak ''SANDALYE KAYDI !!!'' yazan Serdar Ortaç, bir sonraki konserleri için de şimdiden önlemini de aldı. Tekrar aynı şeyi yaşamak istemeyen Ortaç paylaşımının devamında şu ifadeyi kullandı: ''Bundan sonra sandalyeyi sahneye yapıştırıcaz.''

Konser sırasında birden yere kapaklanan Serdar Ortaç neden düştüğünü açıkladı


Serdar Ortaç'ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce görüntülenme alırken, takipçileri ve hayranlarından 'geçmiş olsun', 'nazar değdi', 'Allah beterinden korudu' şeklinde mesajlar yağdı.

Konser sırasında birden yere kapaklanan Serdar Ortaç neden düştüğünü açıkladı ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Konser Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.