Konser sırasına baygınlık geçiren İzel'den sağlık durumu hakkında açıklama

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi geçtiğimiz günlerde ilk konserlerini Kuruçeşme Açıkhava'da vermişti. Önceki akşam Muğla Fethiye'deki Babadağ Teleferik 1200 Metre Sahnesi'nde konser veren İzel - Çelik - Ercan sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Konser sırasında fenalaşan İzel Çeliköz sevenlerini korkuttu. Hastaneye kaldırılan şarkıcı İzel sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

31 yıl sonra yeniden bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konseri sırasında talihsiz bir olay yaşandı. İzel, şarkı söylediği sırada sahnede aniden fenalaştı ve baygınlık geçirdi. İzel'in yardımına grup arkadaşları Çelik ve Ercan yetişti. Olayın ardından hastaneye kaldırılan İzel'in sağlık durumu merak konusu oldu.

Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunan İzel, son sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi. Sahne öncesi yemek yemediği için tansiyon ve şekerinin düştüğünü belirten ünlü şarkıcı kendisini arayan soran herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

izel

İzel paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Merhaba sevgili herkes. Tüm sevenlerime buradan sevgilerimi gönderiyorum. Evet küçük bir aksilik yaşadık ama tabi çok güzel konserler verdik. Kuruçeşme derken bir anda Fethiye'de Babadağ'da zirveye çıktık. 1200 metreye çıktık. Tabi ben oranın heyecanını burada 'nasıl bir konser yeri olabilir' derken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için sahne öncesi bir şeyler atıştırmam gerekiyor. Maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak bir tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ama iki tane kahramanım vardı Çelik ve Ercan. Beni bir anda tuttular, yakaladılar. Orada yukarıda bir müdahale yapıldı. Fethiye Devlet Hastanesi'ne çok teşekkür ediyorum. Hastanede her şeye bakıldı. Bu arada bütün sevenlerime, sanatçı dostlarıma, beni merak eden, üzülen, güzel mesajlar gönderen herkese teşekkür ediyorum. Beni merak etmeyin. Bomba gibiyim. Bomba gibi güzel bir yerde yemeğimi yiyorum.''

 

 

 

Konser sırasına baygınlık geçiren İzel'den sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler İzel Konser Fethiye Babadağ İzel-Çelik-Ercan izel çeliköz sağlık durumu son durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.