Konak Belediye Başkanı'ndan itiraf gibi açıklama: Borç içinde bir belediyeyiz

30 yıldır CHP'li belediyenin yönettiği İzmir'in Konak ilçesinin Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Mutlu belediyenin borç içinde olduğunu belirtti.

İzmir Konak Belediyesi Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği nisan ayı ikinci olağan oturumunda 2023 yılı Faaliyet Raporu'nu kabul etti.

Oy çokluğuyla meclisten geçen rapor hakkında konuşan CHP'li Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BORÇ İÇİNDE BİR BELEDİYEYİZ"

Mutlu, "Borç içinde bir belediyeyiz. Bunu söylemekten hiç yüksünmüyorum. Gerekirse pankart da asacağım" ifadelerini kullandı.

Konak Belediye Başkanı'ndan itiraf gibi açıklama: Borç içinde bir belediyeyiz ile ilgili etiketler İzmir Konak İzmir Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.