Komşular arasında çıkan odun kavgası cinayetle bitti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, evinin önünden odunları alan komşusuyla tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce ekmek bıçağı ile komşusunu bıçaklayarak öldüren zanlı evine saklanırken, ağır yaralanan komşusu kurtarılamadı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi, Milli Egemenlik Mahallesi Güneylioğlu Caddesi üzerinde, Ömer Arıcı (62), komşusu Ş.S. tarafından ekmek bıçağı ile bıçaklanmak suretiyle ağır yaralandı.

Yaralı adamı yerde gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Ömer Arıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Komşular arasında çıkan odun kavgası cinayetle bitti

Komşusunu bıçaklayan kişi saklandığı evinde olayda kullandığı bıçakla yakalandı. Olaya şahit olan komşuları ise, iki kişi arasında odun alınması nedeniyle tartışma yaşandığını, tartışmanın ardından şahsın komşusunu bıçakladığını belirtti.

Komşular arasında çıkan odun kavgası cinayetle bitti - Resim : 2

Öte yandan cinayet şüphesi ile gözaltına alınan şahsın yapılan incelemesinde zihinsel ve bedensel engelli raporu olduğu belirlendi.

İHA

Komşular arasında çıkan odun kavgası cinayetle bitti ile ilgili etiketler Antalya Manavgat cinayet odun kavgası Ömer Arıcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.