Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle pek çok ülkede olduğu gibi Yunanistan'da da koronavirüs ile mücadele çerçevesinde restoran ve kafeler kapalıydı. 6 aydır kapalı olan restoran ve kafeler yeniden hizmet vermeye başladı.

Yunanistan’da koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesi adımları kapsamında restoran, bar ve kafeler 6 ay sonra yeniden açıldı.

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı

YOĞUNLUK YAŞANDI

Başkent Atina'da faaliyet gösteren kafe ve restoranlarda yoğunluk yaşandı. Hizmet veren mekanlarda, bir masada en fazla 6 kişi oturabilecek, garsonlar maske takmak zorunda olacak. Kafe işletmelerinin personele hafta bir test yaptırmaları da gerekiyor.

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı - Resim : 2


SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULAMASI DEVAM EDECEK

Ayrıca, gevşeltilme adımlarına ilişkin alınan kararda, restoranların 22:45’e kadar hizmet verirken, ülkede sokağa çıkma yasağının 23:00-05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edeceği ifade edildi.

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı - Resim : 3

(DHA)

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı ile ilgili etiketler Yunanistan kafe restoran yasak kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.