Komiser raporu ortaya çıktı! Olaylar koridorda da devam etti: "Buradan çıkamayacaklar"

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın olayların koridorda devam ettiği sırada "Buradan çıkamayacaklar." dediği ortaya çıktı.

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı ve saldırıyla ilgili adli süreç devam ediyor.

NTV'nin ulaştığı saha komiseri raporu ile saldırı ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

FARUK KOCA: "BURADAN ÇIKAMAYACAKLAR"

Komiser raporuna göre olaylar koridorda da devam etti ve MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakemlere yönelik hareketlerde bulunarak "Buradan çıkamayacaklar." dediği belirtildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş.Y.Ş. ile K.Ç.'nin alınan ifadelerin ardından “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklanmış ardından da Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Faruk Koca'nın ilk ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği, "Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu. Daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebiyle de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçekleşen hiçbir olaydan haberdar değilim." savunmasını yaptığı öğrenilmişti.

 

Komiser raporu ortaya çıktı! Olaylar koridorda da devam etti: "Buradan çıkamayacaklar" ile ilgili etiketler Faruk Koca Halil Umut Meler