Komandolar Cudi Dağı'nda terörist inine girdi! / VİDEO

Dün 4 teröristin öldürüldüğü Şırnak'ın Cudi Dağı'nda süren hava destekli operasyonlar sırasında teröristlerin kullandığı bir mağara ile bölgede tuzaklanmış EYP'ler bulundu. Mağaralarda inceleme yapan komandolar bulunan EYP'leri de imha etti...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 4 Nisan'da Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde başlattığı operasyon sürüyor. Hava destekli operasyonda dün 4 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Dün süren operasyonlarda teröristlerin sığınak olarak kullandığı bir mağara tespit edildi. Komandolar içine girerek incelediği terörist ininin görüntülerini paylaştı.

Cudi dağında devam eden operasyonlar kapsamında tespit edilen bir EYP'nin imha edilmesine ilişkin görüntüleri de paylaştı.

Bu arada, TSK yurt içi operasyonlarla ilgili olarak önemli bilgiler paylaştı...

İşte yapılan açıklama:

"Tunceli/Pülümür’de devam eden operasyonda; bölücü terör örgütü mensubu iki terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Hakkâri/Merkez ve Yüksekova kırsal alanlarında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen dokuz el yapımı patlayıcı imha edilmiş, üç roketatar mühimmatı, beş pil bloğu, üç el yapımı patlayıcı ateşleme devresi ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

bitlis

Bitlis/Tatvan’da, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen beş sığınak içerisinde toprağa gömülü vaziyette 1.000 kg amonyum nitrat ve muhtelif malzeme ele geçirilmiştir.

bitlis2

Van/Erciş’te, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen yedi sığınak içerisinde bir gece görüş dürbünü ile çok miktarda yaşam ve 1.400 kg gıda malzemesi ele geçirilmiştir.

bitlis3

Mardin/Nusaybin’de, Suriye barınma alanlarından kaçan PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu bir terörist teslim olmuştur.

Komandolar Cudi Dağı'nda terörist inine girdi! / VİDEO ile ilgili etiketler TSK Operasyon cudi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.