Kolarov, Roma ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı!

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Aleksandar Kolarov, kulübü Roma ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Uzun süredir Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Aleksandar Kolarov, İtalyan devi Roma ile olan sözleşmesini 1 yıl uzattı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki oyuncu, "Yenilgiler oyunun bir parçası. Daha fazlasını yapmamız gerekiyordu. Eğer futbolcular ve taraftarlar bir olursak çok şey başarabiliriz. Çok fazla teknik adamla çalıştım ve o burada olduğu için bunu söylemiyorum. Fonseca gerçekten iyi işler yapan bir teknik direktör ve burada onunla bir şeyler kazanmayı umuyorum. Kariyerimi Roma'da sürdürmekten çok memnunum. Bu yeni sözleşme benim için başka bir başlangıç noktası. Gelişmeye devam edeceğimi biliyorum." ifadelerini kullandı.

"KOLAROV MÜTHİŞ PROFESYONEL"

Roma'nın idarecisi Guido Fienga ise yaptığı açıklamada, "Kolarov ile sözleşme yenilemekten mutluluk duyuyoruz. Aleksandar her zaman saha içinde ve dışında mükemmel bir profesyonel olmuştur" sözlerini kulandı.

Roma Kulübü transferi Twitter hesabından paylaştı.

Kolarov, Roma ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı!

Kolarov, Roma ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Roma Aleksandar Kolarov
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.