Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu: 87 şüpheliden 75'i gözaltına alındı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında Kökünü Kurutma Operasyonu'na dair önemli açıkalamalarda bulundu. Soylu, "Nevşehir'de 87 şüpheliden şu ana kadar 75 şüpheli gözaltına alındı." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nevşehir'de düzenlenen narkotik operasyonuna dair açıklamalarda bulundu. 

Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

Bugün eş zamanlı operasyonla 75 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu Türkiye'ye doğudan girdiği anda baskılanmakta ve operasyonlarla yakalanmaktadır. Yakalanmada en önemli oran bu bölgedeki illerimizdedir. O nedenle uyuşturucu ile mücadelede en önemli maddelerden biri de metanfetamindir. Bu da Türkiye'nin doğusundan girmektedir. Bu konuda da önemli bir tedbir alınmıştır. Bu yıl geçen yılın 3 katından fazlası yakalanmıştır.

MÜCADELEMİZ NAKLİ DE SATIŞI DA DURDURMAK

Bunu ifade etmemin anlamı şudur. Siz bir uyuşturucu türünü engelelrsiniz o başka bir alana kaymaya çalışır. Bizim mücadelemiz hangi ülkeden hangi uyuşturucu türünün Türkiye'ye aktarılmaya çalışıldığını takip etmek ve hem nakili hem satışını durdurma mücadelesidir.

Ekiplerimizi gönülden tebrik ediyorum.

Torbacılara karşı mücadelemiz de devam etmektedir. 15 Temmuz olduğu zaman Türkiye'de hapishanede uyuşturucudan yatan sayısı 35 bindi. Şu an ise 113 bin. Yani gerek yargı, gerek güvenlik güçlerimiz el birliği ile bu mlenaetin gençlerimize ulaşmaması için bütyük bir çaba sarfetmektedirler.

 

Kökünü Kurutma Operasyonu! Bakan Soylu: 87 şüpheliden 75'i gözaltına alındı! ile ilgili etiketler bakan soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.