Kocasıyla Birlikte Esra Erol'a Başvuran Ceylan'ın Sözleri Sosyal Medyada Gündem oldu!

Esra Erol'a kocasıyla birlikte başvuran Ceylan, ailesiyle barışmak için canlı yayına çıktı. Evden kaçıp Ramazan'la evlenen ve 3 aylık hamile olan Ceylan, telefonda konuştuğu annesine, “Bu yaşta ben dul kalamam” diyerek isyan etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayılanan Esra Erol'da programında bu kez Ceylan'ın çığlıkları duyuldu. Kocası Ramazan'la birlikte programa başvuran Ceylan, ailesiyle barışmak istiyordu.

Esra Erol'da Ceylan'ın gözyaşları konuşuluyor. Kolejde eğitim gören ve başarılı bir öğrenciyken evden kaçarak Ramazan ile evlenen Ceylan ailesinin reddetmesi üzerine Ramazan'la birlikte Esra Erol'a başvurdu.

Kocasıyla Birlikte Esra Erol'a Başvuran Ceylan'ın Sözleri Sosyal Medyada Gündem oldu!

"Bu Yaşta Dul Kalamam"

3 Aylık hamile Ceylan hem kendi ailesi hem kocasının ailesinin istemediği bu evliliği ayakta tutmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Özellikle bilgiç tavırla annesine bağırarak “Bu yaşta ben dul kalamam” diyerek isyan ettiği o görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

Kocasıyla Birlikte Esra Erol'a Başvuran Ceylan'ın Sözleri Sosyal Medyada Gündem oldu! ile ilgili etiketler Esra Erol ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.