"Kocam izin verirse bikini giyip göstereceğim!"

Geçtiğimiz günlerde selülit haberleriyle gündeme gelen Yeliz Yeşilmen, vücudunda selülit olmadığını belirterek, "Bütün Türkiye benim selülitlerimi konuştu. Kocam kızmazsa basının karşısına bikinimle çıkıp selülitlerim olmadığını gösteririm" dedi.

'Fıstık çıkı çıkı' adlı şarkısının dünyada popüler olduğunu, Instagram sayfasının 50 milyon takipçisi olduğunu söyleyen Yeliz Yeşilmen, selülit haberlerine de açıklık getirdi.

"KOCAM KIZMASA SELÜLİTLERİMİN OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİM"

Geçen günlerde Alaçatı’da görüntülenen Yeliz Yeşilmen, basında çıkan 'selülit' haberlerine isyan ederek, "Bütün Türkiye benim selülitimi konuştu. Asla bana ait olmayan bir durum. Bikini ile çıkacağım basın karşısına, eşim Ali bana kızar. Yoksa bütün basını çağırır bikiniyle çıkardık karşınıza.

"BEN GEÇEN SENEYE GÖRE KİLO VERDİM"

Ben geçen seneye göre kilo verdim. Sezona böyle başlamak biraz hayal kırıklığı oldu. Diz kapağıma kadar selülitli çıkmışım. İllaki vücudunda selülit vardır ufak tefek ama öyle canavar gibi değil. Ayrıca vücuda neden takılıyorlar, olsa da ne olur ki? Alaçatı'da ummayacağım bir anda çocuğumla ilgilenirken çekmişler. Ama böyle habersizce, iki çocuk annesi ile neden uğraşıyorlar?

 "BEN BEYONCE, JENNİFER LOPEZ TARZI BİR KADINIM"

Ekranlarda gördüğünüz o güzel kadınlar 34 bedendir ve kemik yığınıdır. Ben kemik torbası değilim. Ben Beyonce, Jennifer Lopez tarzı bir kadınım. Balık etli bir kadınım ama balina değilim. Beni balina gibi göstermeyin. Gencecik, taş gibi genç bir kadınım" ifadelerini kullandı.

"Kocam izin verirse bikini giyip göstereceğim!" ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Bikini selülit
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.