"Kocam bana ve eltime ağda yapıyor!" Psikolog Esra Ezmeci'ye şoke eden soru!

En son, "Fulya ile Umudun Olsun" adlı programla adından söz ettiren psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen birbirinden enteresan soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ezmeci şimdi de, bir takipçisinin, "Kocam bana ve eltime ağda yapıyor" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Fulya ile Umudun Olsun programıyla herkes tarafından tanınan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabında takipçilerinin özel hayatlarıyla ilgili soruları yanıtlamaya devam ediyor.

Dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, gelen sorular karşısında şoke oldu.

"KOCAM ELTİME VE BANA AĞDA YAPIYOR"

Takipçileriyle dün akşam gerçekleştirdiği soru-cevap sonrasında yine akılalmaz sorular gündeme geldi. Takipçilerden biri, "Bana ve eltime kocam ağda yapıyor. Eltime yapmasını istemiyorum abim kızar diyor" sorusuyla ünlü psikoloğu şoke etti.

"Kocam bana ve eltime ağda yapıyor!" Psikolog Esra Ezmeci'ye şoke eden soru!

Soru karşısında şaşkına dönen ünlü psikolog, takipçisine "Size de eltinize de yapmasın. İkinizde başka birine gidin" yanıtını verdi.

 

 

"Kocam bana ve eltime ağda yapıyor!" Psikolog Esra Ezmeci'ye şoke eden soru! ile ilgili etiketler Esra Ezmeci Psikolog
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.