Kocaelispor Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

TFF 1. Lig 6. hafta maçında Kocaelispor ile Tuzlaspor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Kocaelispor Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna cevap arıyor.

TFF 1. Lig’de 6. hafta karşılaşmasında zirve için iddialı olan Kocaelispor ile Tuzlaspor takımları kozlarını Kocaeli Stadyumu’nda paylaşıyor. Son hafta maçında sahasında Balıkesirspor’u 3-1 deviren Kocaelispor ligde şu ana kadar topladığı 7 puanla 10. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında Bursaspor ile 0-0 berabere kalan Tuzlaspor ise topladığı 11 puanla 5. durumda bulunuyor.

İki takım tarihlerinde daha önce 2 kez karşı karşıya geldi ve bu maçların ikisini de Tuzlaspor kazandı. Son olarak 29 Mart 2014 tarihinde oynanan karşılaşmayı Tuzlaspor sahasında 4-2 kazanmıştı.

Kocaelispor Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Kocaelispor Tuzlaspor Maçı Ne Zaman?

24 Eylül 2021 Cuma akşamında saat 20.00’da başlayacak Kocaelispor Tuzlaspor maçı Bein Sports Max 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca Kocaelispor Tuzlaspor maçını şifresiz olarak TRT Spor kanalından da canlı takip edebilecek.

 

Kocaelispor Tuzlaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler TFF 1. Lig kocaelispor Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.