Kocaeli'de vatandaşları şaşkına çeviren olay! Liseli kızların kavgasında şok cihazı kullanıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde vatandaşları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İki liseli kız grubu birbirleriyle saç saça, baş başa kavga ettiler. Kavga anında bir kız yanında getirdiği şok cihazını kavga ettiği kızlardan birinin üzerinde kullandı. Kavgaya olayı gören vatandaşlar ve belediyenin güvenlik görevlileri müdahale etti.

Olay, dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin arkasında bulunana otoparkta meydana geldi. İddiaya göre iki liseli kız grubu henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir birine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden kızlardan birisi yanında getirdiği şok cihazını, kavga ettiği kızın üzerinde kullandı.

Çıkan sesler, kavgayı ayırmak isteyen vatandaşları şaşkına çevirdi. Devreye hemen belediyenin güvenlik görevlileri girerken, birbirlerine ağza alınmayacak küfürler eden grubu güçlükle ayırdı.

Şok cihazına güvenlik görevlileri el koydu. Kızlar ise bölgeden ayrıldı.

Kocaeli'de vatandaşları şaşkına çeviren olay! Liseli kızların kavgasında şok cihazı kullanıldı ile ilgili etiketler Kocaeli İzmit
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.