Kocaeli'de tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı

Kocaeli'de bir halk otobüsünde çarşaflı kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı. Gözaltı haberini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz duyurdu. İşte detaylar...

Kocaeli'de bir halk otobüsünde çarşaflı bir kadın başka bir kadın tarafından sözlü saldırıya uğradı.

Kocaeli'de tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı

Laiklik kisvesi altına gizlenen faşist ve bağnaz bir zihniyetle çarşaflı kadına, “Peçeni al git başka yere” ifadelerini kullanan kadına yolcular tepki göstermişti. 

GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, otobüste "Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada böyle yaşanmıyor. Peçeni al git" diyerek tesettürlü yolcuyu rahatsız eden kadının gözaltına alındığını açıkladı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlimizde toplu taşıma aracında bir vatandaşımızın giyim tercihine ilişkin sözlü hakaret ve saldırıda bulunan M.D.G. adlı zanlı tespit edilerek güvenlik birimlerimizce gözaltına alınmıştır. Bireysel hak ve özgürlükleri korumaya kararlıyız" dedi.

Kocaeli'de tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı - Resim : 2

Kocaeli'de tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı ile ilgili etiketler Kocaeli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.