Kocaeli'de sağlık ocağına vinç girdi! Ölü ve yaralılar var...

İzmit Santral Yokuşunda bir inşaat vinci kontrolden çıkıp sağlık ocağına girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

İzmit Santral Yokuşunda bir inşaat vinci kontrolden çıkıp sağlık ocağına girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bugüne kadar ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı pek çok kazanın meydana geldiği Gazanfer Bilge Bulvarı Santral Rampası’nda bugün yine feci bir kaza oldu.

kocaeli_vincI2

Saat 14.30 sıralarında İzmit ilçesi Santral kavşağında meydana gelen kazada rampa aşağıya inen bir vinç, yokuşun sonunda bulunan sağlık ocağına daldı.

DUVARDAN İÇERİ DALDI

Duvardan içeri giren kamyon ortalığı adeta savaş alanına çevirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

kocaeli_vincI3

Kazada vinç sürücü Ömer Coşkun hayatını kaybetti, 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla çevredeki hastaneye kaldırdı. Kazada sağlık ocağında meydana gelen maddi hasar kazanın boyutunu ortaya serdi.

kocaeli_vincI4

SANTRAL RAMPASINDA İKİNCİ KAZA

14 Haziran'da yine Santral Rampası'nda freni patlayan kamyonet, 6 araca çarpmıştı. Kazada 4 kişi yaralanırken ortalık savaş alalına dönmüştü.

kocaeli_vincI5

Kocaeli'de sağlık ocağına vinç girdi! Ölü ve yaralılar var... ile ilgili etiketler Kocaeli vinç sağlık ocağı santral rampası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.