Kocaeli'de Derince Limanı'nda şiddetli patlama! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi: Yaralılar var

Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. Patlamanın Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ait siloda meydana geldiği öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2'si ağır 10 yaralı olduğu bilgisini verdi.

Alınan bilgiye göre, saat 14.40 sıralarında Kocaeli Derince Limanı mevkiinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) silolarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Patlamanın sesi Gölcük, Körfez ve Karamürsel'den de duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

5 KİŞİ YARALANDI

Olayda ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Patlamanın teknik izahını bilemiyoruz. Arkadaşlar boşaltma işlemini gerçekleştiriyor. 4 yaralı var. Ciddi bir durum yok. Ayakta sağlıklı bir şekilde duruyorlar. Ben bir kilometre öteden duydum. Derince'nin karşısında Gölcük var. Orası da hissetti. Tamamen olay 25 metrelik bir alan içerisinde oldu. Basınç etkisiyle çevreye zarar verdi. Olay ciddi, ama lokal alarak. Çevreye büyük bir zararı olmadı. Tozdan korunmak için arkadaşlar maske takıyor." ifadelerini kullandı.

''YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ''

Durumla ilgili bilgi veren İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu, "5 yaralımızın olduğunu biliyoruz. Yaralılarımızı ambulansla hastaneye sevk ettik. Şuanda gözüken durum hafif yaralı olarak görüyoruz. Arkadaşlarımızın hastanede tedavileri yapılacaktır" dedi.

YARALI SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2'si ağır 9 yaralı olduğu bilgisini verdi.

 

 

Kocaeli'de Derince Limanı'nda şiddetli patlama! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi: Yaralılar var ile ilgili etiketler Kocaeli patlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.