Kocaeli'de bir garip olay! Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenlere saldırdı

Kocaeli'de bir grup veli okulu basıp öğrencilerin gözlerinin önünde 2 öğretmeni darp etti. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu'nda görevli 2 öğretmen sınıfta ders anlatırken, öğrenci velileri olan anne, baba ve oğulları tarafından önce hakarete, ardından da saldırıya uğradı.

Kocaeli'de bir garip olay! Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenlere saldırdı

VELİLER GÖZALTINA ALINDI

Sınıfı basan veliler, öğrencilerin gözü önünde öğretmenleri darp etti. Okul yönetimi ve diğer öğretmenler olayı ayırarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, velileri gözaltına aldı. Hastaneye giden 2 öğretmen de darp raporu alarak velilerden şikayetçi oldu. Velilerin de öğretmenlerden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Kocaeli'de bir garip olay! Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenlere saldırdı - Resim : 2

Kocaeli'de bir garip olay! Veliler okulu bastı, öğrencilerin gözü önünde öğretmenlere saldırdı ile ilgili etiketler Kocaeli Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.