Koca Koca Yalanlar 9.bölüm fragmanı izle! Sude'nin yeni planı ne? 8.bölüm HD

Koca Koca Yalanlar dizisi 8. bölümü ile ekrandaki yerini aldı. Kanal D'nin aldatma üzerine kurulan romantik aile komedisinin son bölümünde; terk edilen Sude, Ahmet'i gönlünü kazanabilmek için yeni plan arayışına girer. Koca Koca Yalanlar 9.bölüm fragmanı izle! Sude'nin yeni planı ne? 8.bölüm HD bu haberde...

Kanal D'nin kısa sürede sevilen dizisi Koca Koca Yalanlar'ın yeni bölümü yayınlandı. Müjgân, Ahmet’in nişanı terk etmesinden hoşnut olsa da aslında hâlâ biten evliliklerinin üzüntüsünü yaşamaktadır. Sude kendini affettirmek için Ahmet’e dil dökmektedir. Koca Koca Yalanlar 9.bölüm fragmanı izle! Sude'nin yeni planı ne? 8.bölüm HD izleme linki ve en yeni görüntüler haberimizde derlendi.

Koca Koca Yalanlar 9.bölüm fragmanı izle! Sude'nin yeni planı ne? 8.bölüm HD

KOCA KOCA YALANLAR 8. BÖLÜM İZLE

KOCA KOCA YALANLAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KOCA KOCA YALANLAR 8. BÖLÜM ÖZETİ
Ahmet, nişan organizasyonu için Erdem’le anlaşan Sude’yi, Müjgân’ı zor duruma düşürdüğü için affetmez. Sude kendini affettirmek için Ahmet’e dil dökmektedir. Ahmet ise Sude’nin organizasyonu tesadüfen Müjgân’ın çalıştığı şirkete verdiğine inanmamaktadır. Sude ilk defa, kendi eliyle kazdığı kuyuya düşmüştür. Müjgân, Ahmet’in nişanı terk etmesinden hoşnut olsa da aslında hâlâ biten evliliklerinin üzüntüsünü yaşamaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR 7. BÖLÜM ÖZETİ
Ahmet ile Müjgan'ın birlikte geçirdikleri gecenin yankıları sürüyor; Sude ilişkilerini bir adım daha ilerletebilmek için harekete geçiyor. Müjgan ve Ahmet’in boşanma işlemleri sürerken Müjgan, mal paylaşımında da gururlu tutumunu sürdürür ve Ahmet’ten hiçbir şey talep etmez. Mahkeme çıkışında Ahmet, Müjgan’ı son kez karşılıklı bir şeyler içmek için bir kafeye davet eder. Sude ise mahkeme sonucunu merak ederek Ahmet’ten haber beklemektedir. Canan ve Nilgün’ün diyet kararlılığı sürerken Nilgün, evde Şahin’e yemek konusunda göz açtırmamaktadır.

KOCA KOCA YALANLAR 6. BÖLÜM ÖZETİ
Sude, planının başarıya ulaşmasının keyfini yaşıyor; Ahmet ile Müjgan çocukları için bir araya geliyor. Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alınırlar. Buna neden olan kişinin Sude olduğunu öğrendiklerinde ise küplere binerler. Sude, diğer taraftan Osman ve Şahin’in şirketinde çalışmak için Şahin’e şantaj yapmayı sürdürmektedir. Umut, her yıl olduğu gibi ilk gününde okula, annesi ve babasıyla birlikte gitmek ister. Ahmet ve Müjgan çocuklarının bu isteğini bir kere daha yerine getirirler.


KOCA KOCA YALANLAR
Evlilik, ikili ilişki, aldatan ve aldatılanların hikâyesi; Koca Koca Yalanlar çok konuşulacak. Dizide evli ve mutlu olduğunu zanneden kadınlar, pişman olacağını bile bile ihanet eden erkekler ve geride bırakamayıp devam etmek isteyenlerin hikâyesinin anlatılıyor.

Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği, başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy,Tuğçe Karabacak’ın yer aldığı yeni dizisi Koca Koca Yalanlar, Pazartesi akşamları saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak.

KONUSU
Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

OYUNCULAR
Hakan Yılmaz - Ahmet
Evrim Alasya - Müjgan
Selen Uçer - Nilgün
Pelin Öztekin - Canan
Ferdi Sancar - Şahin
Rüzgar Aksoy - Osman
Tuğçe Karabacak - Sude

Koca Koca Yalanlar 9.bölüm fragmanı izle! Sude'nin yeni planı ne? 8.bölüm HD ile ilgili etiketler koca koca yalanlar 9.bölüm fragmanı izle 8.bölüm HD sudenin yeni planı ne
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.