Koç Holding, İstanbul'daki Divan otellerini sağlık çalışanlarına açtı

Koç Holding bünyesinde hizmet veren Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otelleri, koronavirüs salgınına karşı kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu.

Türkiye’nin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelesinde, en ön safta sağlık çalışanları yer alıyor.

KOÇ HOLDİNG OTELLERİNİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI

Koç Holding de Divan otellerini bu zorlu dönemde sağlık çalışanlarının hizmetine sundu. Divan tarafından yapılan açıklamada, “Divan Grubu olarak bu olağanüstü zor günlerin neferi olan sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve onlara minnettarız. Ülkemize ve toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otellerimizi sağlık çalışanlarının hizmetine sunuyoruz. ” ifadelerine yer verildi.

Koç Holding, İstanbul'daki Divan otellerini sağlık çalışanlarına açtı

İSTANBUL'DA İKİ OTELİ BULUNUYOR

Divan İstanbul Oteli, İstanbul’da Taksim’de, Divan İstanbul City Oteli ise Gayrettepe’de bulunuyor.

Koç Holding, İstanbul'daki Divan otellerini sağlık çalışanlarına açtı ile ilgili etiketler otel Koç Holding Koronavirüs Korona divan sağlık çalışanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.