Kobe Bryant'a 'tecavüzcü' dedi ortalık ayağa kalktı!

Westworld dizisinin oyuncusu Evan Rachel Wood'un Kobe Bryant hakkındaki paylaşımı olay yarattı.


13 yaşındaki kızıyla helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant'ın ölüm haberi tüm dünyada şok etkisi yaratırken Evan Rachel Wood'un yaptığı paylaşım buz gibi bir hava estirdi. Geçmişte yaşanan bir davaya gönderme yapan 'Wood, O bir spor kahramanıydı. Aynı zamanda da tecavüzcüydü.' ifadesini kullandı.

KOBE BRYANT'IN TECAVÜZ DAVASI!

İddialara göre, 30 Haziran 2003 tarihinde Bryant, kaldığı bir otelde çalışan 19 yaşındaki bir kadına tecavüz etmekle suçlanmıştı. Suçsuz olduğunu savunan basketbolcu, "Onu istemediği hiçbir şey yapmaya zorlamadım" şeklinde ifade vermiş, eşini aldattığını da itiraf etmişti. Dava ise 2004 yılının Eylül ayında davacı kadının mahkemede ifade vermek istememesi sebebiyle düşmüştü. Ardından davacının Bryant ile anlaştığı iddia edilmiş, fakat konu ile ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşılmamıştı.

Evan Rachel Wood, Kobe Bryant hakkında yaptığı Twitter paylaşımında, "Bu olanlar trajik. Kobe'nin ailesi için çok üzgünüm. O bir spor kahramanıydı. Aynı zamanda da tecavüzcüydü. Ve bütün bu gerçekler aynı anda var olabilir" dedi.

"HERKESE SAYGI GÖSTERELİM"

Paylaşımın ardından Twitter kullanıcıları Wood'a tepki yağdırarak onu Bryant ve kızının anısına saygısızlıkla suçladı.

Gelen tepkilerin ardından Rachel Wood bir açıklama yazarak, "Bu bir kınama veya kutlama değil. Bu sadece herkesin farklı duyguları olabileceğine ve kavga etmek yerine yas tutmak için herkese yer olduğuna dair bir hatırlatma. Herkesin kaybı var. Lütfen kibar olup herkese saygı gösterelim" dedi.

Wood ayrıca "Kobe Bryant ve Karmaşık Mirasları" başlıklı bir makaleyi de retweet etti.

Kobe Bryant'a 'tecavüzcü' dedi ortalık ayağa kalktı! ile ilgili etiketler mahkeme kobe bryant
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.